Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diablo II

PC
Diablo II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 juni 2000
  • Utvecklare
    Blizzard North
  • Antal ägare
    993
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Speltest av crazy_norman

Inskickad av crazy_norman den 16/10 -05 17:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Först måste du göra ett konto sen när du är inne på konto så gör du en gubbe det finns 5 olika hjältklasser 1. Barabarian närdstrids hjälte ungefär som riddare. 2. Paladin, Paladin är ungefär lika som barabarian dom är en närdstrids hjälte dom slår hårdare än barabarian men mindre liv. 3. Sorcerer, Sorcerer är en hjälte som magiker som skjuter frysning, eld, is magier. 4. Necromancer, Necromancer är sånna som kan göra skelett,magi skelett, clay golem,iron golem, eld golem. 5. Amazon är en pilskytt dom kan lära sig magier som man kan använda med pilbåge och handborste. Det är alla hjältklasser i originalet Diablo 2. När du kommer in på en server ifall du är på battelnet, så kan du fråga om du kan få saker som dom inte vill ha själv om du vill för ofta är det många som ger till en. Sen när du ska gå och döda monster och gå upp i nivå så tycker ja om du är Barabarian så tar du styrka eller liv
och bash på stats. Om du är paladin så ska du ta på styrka och på stats så ska du ta på bash. Om du är necromancer gå in på stats och ta skelettet sen tar du mana. Om du är Sorcerer så ta på eld magier. Sista stället i act 1 " Cattacombs level4 " så ska du döda Andriel så kommer du till Act 2. Sen när du har kommit till act 2 ska du döda Duriel. Obs Helst ska du göra alla uppdrag först. Av uppdragen kan du få pengar pilskyttar som hjälper en och ringar och portalar som leder till uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet mycket för att det känns bra när man spelar och jag gillar sånna spel som man kan välja gubbar och spela online på internet man kan också döda varandra men då måste man vara minst på nivå 9. Ett råd om ni vill ha bra saker döda bossar och om det inte duger kan ni gå till hemliga ko farmen Obs ! kor tar väldigt mycket rekomenderas för bara 20+ om ni inte har tagit mycket på styrka.

Betyg till spelet
Grafiken: jag tycker om grafiken det är ungefär som Half Life fast bättre tycker jag det.
Spelkänslan: det är väldigt skönt att spela diablo 2 för att det känns ungefär som förr i tiden fast mycket bättre.
Ljud: jag gillar också ljudet. När man kommer till ett ställe brukar man oftast höra " Beware of fallen demon " eller så säger de " i need mana , not here och monsternas ljud när de blir anfalda och dina egna "
Hållbarhet: hållbarheten är bra men det är inte säkert att alla är bra.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9