Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diablo II

PC
Diablo II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    30 juni 2000
  • Utvecklare
    Blizzard North
  • Antal ägare
    993
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.2

Fler fusk

Guide: Alla Act 1-uppdrag

Inskickat av D2_owner den 22/04 -05 15:24

Hej! Detta är en guide för alla quest för er som inte kan engelska så bra:

ENDAST ACT 1

Quest 1 Act 1 :  Utanför Roge Encampment ligger Blood More. Där ska du följa stigen som finns på marken. När du har gått en liten bit som kommer du fram till en grotta (Den of Evil). I den grottan finns många monster.Du ska döda all monster som finns i grottan. När du gjort det så lyser det ner ljus strålar genom taket. Då ska du tillbaka till Akra som du fick questet av.

Belöning : 1 new skill


Quest 2 Act 1 :  När du är i blood more så kan du följa den andra stigen som finns. När du har följt den en stund kommer du till ett nytt ställe som heter Cold Plains. Där ska du göra samma sak som i Blood More (Följa en av stigarna). När du kommer till ett ställe som heter Burial Grounds. (En kyrkogård). Där finns en Tjej som heter Blood Raven. Henne ska du döda. När du har dödat henne så ska du återvända till Kaysha som du fick questet av.


Belöning :  En Pilbågsskytt som hjälper dig.


Quest 3 Act 1 :  När du är i Cold Plains så ska du göra samma sak som i Blood More (Följa en av stigarna). När du har gått en bit som kommer du till ett ställe som heter Stony Field. Där ska du också följa en av stigarna. När du kommer till en grotta som heter Under ground level 1 så ska du bara gå igenom den grottan tills du kommer ut till Dark Wood. Där ska du leta efter ett gammalt träd. När du klickar på trädet så ramlar det ut ett papper. När du har det ska du återvända till Akara. Hon gör en sak med papret. Nu ska du tillbaka till Stony Field. Där ska du leta efter Några stenar som står i en ring. När du höger klickar på papret som du hittade så visar den en kombination. Du ska klicka på stenarna som papret visar. När du gjort det så kommer det massa blixtrar och sen öppnas en röd portal. När du går in i den så kommer du till Tristram. I mitten av Tristram Hålls Decard Chain fången. Du ska klicka på buren han sitter i då firas den ner och Decard Chain kommer ut. När du gjort det ska du återvända till staden och prata med Decard Chain och Akara.


Belöning :  1. Du får en ring av Akara. 2. Du får alltid indentifera gratis hos Decard Chain.



Quest 4 act 1 :  Nu ska du fortsätta från Dark Wood till Black Marsh. Någonstans i Black Marsh så finns det ett litet hus. Du ska gå in i det och gå ner för stegen. Där ska du fortsätta tils du kommer till Den femte leveln. Där ska du döda en tjej som heter The Evil Contress.
När du dödat henne så kommer det upp en dimma som låser upp kistan i rummet.


Belöning :  Mycket guld.


Quest 5 Act 1 : Nu ska du springa en bit från black mars till Outer Closter. Där ska du leta efter ett ställe som heter Barracks. När du hittat det så ska du bara leta efter ett ställe där den finns en hammare. När du tagit hammaren ska du tillbaka till Charsi. Där får du göra om en sak du har till en gul sak. Det heter Inbue.


Belöning :  En valfri gul item.


Quest 6 act 1  :  Nu ska du springa en bit! Du ska igenom alla Jail levels som börjar i Barracks. När du är i Jail level 4 så kommer du till et nytt ställe som heter Catacombs level 1 Där ska du också springa tills du kommer till Catacombs 4. När du kommer det så finns Andariell (Bästa gubben i act1). Henne ska du döda. När du dödat henne så ska du tillbaka till staden. Där ska du prata med Warriw. Sen ska du klicka på honom och på Sail Est. Då kommer du till Act 2! Som är ett öken landskap.


Belöning :  Förflyttning till Act2.


                                      LYCKA TILL!!!

Fusket har betyget 7.89 (27 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

yama den 24/03 -06 19:41
nu har jag spelat diablo i 2 timmar endå gick jag bara upp i 3 lvl

Ekezoz den 11/02 -07 19:06
han sa aldrig att det gick att reparera hos decard cain det gårt bara att identifiera grejer

swiper33 den 31/10 -08 10:25
lär dig stava D2  owner

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.