Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Delta Force: Land Warrior

PC
Delta Force: Land Warrior
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 februari 2001
  • Utvecklare
    NovaLogic
  • Antal ägare
    173
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 6.2

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 16/05 -05 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tränas för att bli soldat. Men plötsligt är det inte träning längre. Det blir i stället blodigaste allvar. Terrorister håller på och tar över världen och det är upp till dig och rädda den. Du skickas ut i många uppdrag. Alla litar på dig. Det är upp till dig och rädda världens från alla terrorister. Men frågan är, Har du mod? Har du viljan? Har du styrkan? Och har du skickligheten att klara detta? Karriär läget är där du ska köra uppdrag och rädda världen från terrorister. Det finns väldigt många banor och jag har inte klarat det riktigt själv. Det blir svårare och svårare för varje bana. Så det gäller att bli bättre och bättre också.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ganska så okej. Det är inte så mycket fart i spelet precis p.g.a av att ibland kan det ta evigheter innan man möter på en fiende. Men när man väll gör det så höjs spänningen otroligt. Om man väll har alla andra Delta Force spel ska man nog ha det här också. Spelet rekomenderas från 16 år. Men jag skulle nog rekomendera det från 12-13 år. Spelet är inte ett av de nyaste i Delta Force serien och Inte det absolut roliga heller. Jag skulle rekomendera att köpa det här spelet för högst 100 kr.

Betyg till spelet

Grafiken är inte det bästa med spelet. Gubbarna (människorna) i spelet har lite fyrkantiga huvuden som blir ett litet munus med grafiken. Spelet är ju inte så nytt heller precis men de som har gjort spelet kunde defenetivt lägga ner mer tid på att fixa grafiken på spelet när de väll gjorde det.

Jag ger grafiken en 4a.
Spelkänslan är inte heller plus poängen med spelet. Eftersom grafiken är dålig så blir spelkänslan dålig eftersom det inte känns så verkligt. Det här spelet är lite väll slarv gjort tycker jag.

De som gjorde spelet skulle lagt ner mer tid på den här punkten också. Jag ger spelkänslan en 5a.

Ljudet är nog i alla fall den bästa punkten med det här spelet. När man springer och när man skjuter låter det väldigt verkligt. Jag ger därför ljudet en klar 8a.

Hållbarheten är väldigt lång varig. Eftersom karriär läget har så många banor så håller spelet i sig väldigt länge. Jag ger hållbarheten en 9a.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 4 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5