Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crime Life: Gang Wars

PC
Crime Life: Gang Wars
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.3

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 04/02 -06 21:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är ett gäng som heter outlaws och har en stad i början som bara är deras.Men det finns andra gäng så som Headhunters och KJC som är dina fiender. Du får uppdrag av outlaws ledare som heter BIG DOG. Om du går till en annan stad så äger antingen Headhunters eller KJC den staden. Och det är blandannat ditt uppdrag och ta över små områden i deras stad. Man har ibörjan 1 kommpis som hänger med överallt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra men det är bara grafiken som är lite taskig men annars så är spelet bra. Jag tycker några gubbar är försvååra men det är väll utmaningen i det hela!. Om man inte är så bra på engelska ska nog inte köpa detta spel för hela spelet är på engelska. Men om ni kan engelska så kan ni köpa spelet för et är bra.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra men det fungerar att köra med. Spelkänsla är bra för att det är gäng och man är med i gängen och slåss. Ljuden är strålande för att det finns bra musik i spelet det finns bara rap tyvärr för dom som inte giller det. Hållbarheten är jätte bra för att det finns så mycket och göra så det är bra hållbarhet

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7