Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av drakgap

Inskickad av drakgap den 24/02 -11 11:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-Strike: Source även kallat CSS har egentligen ingen story du kan bara köra online. Men online kan du köra på jättemånga olika sätt så jag ska bara ta upp några och skriva mest om det normala sättet.

1. Bomb: Terroristerna ska försöka plantera en bomb och Counter Terroristerna ska hindra dem. Man kan vinna genom att eliminera alla fiender också.

2. Hostage: Terroristerna (T) ska försöka döda alla Counter Terrorists (CT). CT ska försöka rädda alla gisslor och ta dem till en säker zon.

2. Jail: CT ska beråtta för T vad de ska göra och T ska lyssna. Man kör olika lekar t.ex "Simon Says" och om man inte lyssnar på CT så dör man.

3. Zombie Escape: Även kallat ZE. I början blir en spelare zombie och alla andra blir CT man ska ta sig igenom en bana och döda alla zombies.

4. MiniGames: Även kallat MG. I MG är det minigames och det kan vara lite vad som helst.

Min egen favoritbana: Hoejhus som är Bomb.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett unikt FPS spel som inte bara kräver talang utan också strategi och iblad gruppering. Man har lätt att skaffa vänner på spelet också. Själv spelar jag med några grabbar från skåne som jag träffade på CSS. Spelet ger en också riktigt bra reflexer och gör en bra på att sikta. Därför tycker jag att spelet är ett av de bästa FPS spelen.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt bra men inte lika bra som i COD spelen så det får bli en åtta.

Spelkänsla: Har en jättebra FPS känsla men utan en story känns det som att du slåss för ingenting därför blir det en sjua.

Ljud: Ljudet kan variera i skott som gör låtar till commandaction-ljud så ljudet får en tia.

Hållbarhet: Spelet kan till 99% chans inte bli tråkigt eftersom det alltid finns nya grejor att hitta, nya sätt att spela och ny polare att spela med därför får hållbarheten en tia.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7