Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Resistance

Inskickad av Resistance den 04/07 -09 11:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-Strike handlar om Counter-Terrorist ( CT ) och Terrorist ( T ) som ska döda varandra i en mängd default eller player-made maps. Det finns olika " mods " också. Till exempel HNS ( Hide and Seek = Gömma sig ), Surf ( Du ska surfa ) och massor av andra. Laget T ska på visa maps planta en bomb som CT ska defusa, ibland så ska man bara mörda varandra och så finns ju det extra roliga, ZM ( ZombieMod ) där man är Zombies som ska ta över världen. Riktigt roligt att spela en regning, mörk natt med sina kompisar. ( Gärna ensamma utan föräldrar eller syskon ).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är otroligt bra. Det finns Condition Zero, 1.6 och nu Source. Condition Zero är ett rätt så bra spel, men lite dåligare grafik. 1.6 är det jag har spelat förut men nu bytt till Source. Source är de spelet med den bästa grafiken som är otroligt bra från att vara gjord i November 2004. Jag rekommenderar detta spelet till folk som gillar verklighets-baserade krig med mycket action och spänning. Jag tycker att alla mapsen och modsen gör att du aldrig kan tröttna, och ljuden är bra. Ett riktigt rekommenderat spel.

Betyg till spelet
Grafik 8/10: Grafiken är otrolig bra för att vara gjord 2004 och är nästan bättre än de spel som görs idag. Det är en av sakerna som gör spelet så unikt.
Spelkänsla 9/10: Ljuden och grafiken för att spelet ser rätt verkligt ut. Personligen känns det som att jag är en person i spelet. Vilket är en bonus för mig.
Ljud 7/10: Ja. Ljuden är nog de samma som i Cs 1.6 men ändå bra. Inget mer och säga där.
Hållbarhet 9/10: 9 är nästan 10, men jag stannar på 9 eftersom man ifall man spelat ett tag kan tappa suget på spelet. Men det håller ändå rätt så länge eftersom alla olika maps och mods gör att man kan spela olika varje dag. En stor bonus. Skulle säga 9.5/10. Men dom har inte halvor i poängen.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9