Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    868
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Crashkille

Inskickad av Crashkille den 13/10 -08 15:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett världspopulär spel som inte har någon story. Det finns dock två lag: Terroristerna och Anti-Terroristerna. Det gäller att döda de i det andra laget. Det finns även vissa banor där Terroristerna ska lägga en bomb på zon A eller B och få den att spränga då Anti-Terroristerna ska hindra den från att spränga. Det finns också Pistol-spel där man börjar med den sämsta pistolen och om man dödar någon så får man bättre vapen. Sen så finns det Surf-banor och Dödssprång. I spelet inkluderar också Half-Life 2: Deathmatch, Day of Defeat: Source och Half-Life 2: Lost Coast.

Vad jag tycker om spelet
För det första så tycker jag att den är oerhört prisvärd för spelet. Man får 4 spel för 200-300 kronor och varje spel är oerhört varierad, för det finns 100-tals banor och det ökar då livslängden. Grafiken finns från ritdesignade Simpsonsbanor till superbra realismgrafik. Man kan även köra Offline (Half-Life 2: Lost Coast och Counter-Strike: Source) för de som inte har någon internetuppkoppling. Det som är ett minus är att spelet inte är för spelare som är lätt datorberoende. Det här spelet är ett utav de svåraste spelen att kunna sluta bli beroende på när man väl är det.

Betyg till spelet
Grafiken: Det som mest imponerar mig är "realismbanorrna" som ska se så riktiga den riktiga världen ut som möjligt. Dock så är vissa föremål riktigt fula som vissa förstörbara föremål och gömställen.

Spelkänslan: Spelkontrollen är obeskrivlig, den är så bra och härlig som det nästan bara gå och snabbheten på musen är perfekt. Och känslan att spela känns som riktigt, speciellt Half-Life 2-spelen.

Ljud: Den är sådär då vissa ljudeffekter är lite väl brakiga och ljudinställningen funkar knappt. Dessutom så kan vissa introlåtar till servrarna vara lite väl högljudda, fast resten är faktiskt riktigt bra.

Hållbarheten: De här 4 (Eller 3) spelen, variationen och banorna på varje spel är riktigt, riktigt bra, då Half-Life 2: Lost Coast kanske inte vara för alltid.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9