Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/06 -07 14:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter Strike Source, Förkortas som CSS.
Detta är uppgraderingen av Valves senaste Counter Strike 1.6.

Vad man gör i spelet: Man kan välja mellan Counter Terrorists, Terrorists. Spelet är en så kallad FPS (First Person Shooter).
Om man väljer till exempel att vara T så kan man välja mellan olika gubbar. Alla gubbarna har samma kapabliteter men ser olika ut.

Handling: Man ska bara så simpelt som de gamla Counter strike, springa runt och skjuta folk.

En nyhet är att det är en motor som heter Source som jag tror gör grafiken bättre. Det är därför det heter Counter Strike Source.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det mycket bättre grafik på än på det gamla.
Jag tycker att spelet är okej, bra gjort fast dom kunde ha lagt till några nya gubbar tycker jag, istället för bara att uppdatera vapnen och sådant smått.

Vad är det som är nytt med Counter Strike Source? Jo, Grafiken är uppdaterad, vapnen känns osköna om man spelar mycket Counter Strike 1.6. Det bästa är att dom lagt till nya modes som det heter, man kan spela Zombie nu det är en nyhet.

Zombie går ut på att man ska försöka att inte bli huggen/slagen av en Zombie, om man blir det så blir man en Zombie Själv. (Det är roligast att spela Zombie med Gary´s Mod, då kan man ändra gubbarnas utseende så man kan se skillnad på dem, och varje gång det blir en ny runda så slumpas en spelare av T eller Ct ut till Zombie.)

Vad är har man för fördelar/nackdelar som Zombie? Några fördelar med att vara zombie är att man springer mycker fortare, man har 450 liv som fylls på när man blir skjuten.
Nackdelar, man har inget vapen.

Betyg till spelet
Mina betyg på Counter Strike Source.

Grafik: Det är utan tvekan bättre grafik på Source än på gamla 1.6, därför ger jag den en 9! Det gamla hade fått en 7 av mig.

Spelkänsla: Spelkänslan på Css är dålig, ja den rent sagt suger. Om man spelat 1.6 sen provar Source så kommer man känna skillnad, det är omöligt att till exempel spraya med Ak 47:An. Men med colt, ajaj då kan man stå vi början av lången på Dust2 och spraya Headshot på en på andra sidan. Därför ger jag den en 5:mma.

Ljud: Ljudet är mycket Uppgraderat kan jag lova all Cs-Fans. Det är otroligt bra ljud, tillexempel, dom har bytt ljuden på Colt, Ak, Deagle, med mycket mer!
Därför får ljudet en 10:a!

Hållbarhet: Eftersom det är på Steam så måste man väl ge en tia, eftersom det inte går att förstöra skivan. XD.
Därför får den en 10:a!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5