Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av fotbolljonte

Inskickad av fotbolljonte den 17/06 -07 10:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu, har det exklusiva Counter-Strike Source kommit ut med en en väldigt stor utökning av grafiken. Counter-Strike Source är det senaste Counter-Strike spelet och är verkligen som sagt stor förbättrad inom grafiken.
Spelet handlar ju om kriget mellan terrorister och anti terrorister "poliser". I vissa banor skall du desamera bomben efter att terroristerna har startat den. På vissa banor skall man rädda gisslan från de kallhjärtade terrorister. Så finns det de banorna som är gjorda av vanliga spelare. Vissa av sådana banor går bara ut på att döda alla moståndare. Spelet har 16 år +, och det skall det faktiskt vara tycker jag, med denna utökade grafiken ser det mycket mer verkligare ut när man dödar någon som gör spelet en del mer läskigare. Fast de andra Counter-Strike spelen tycker jag de borde ha 12 +.
Jag rekommenderar att du köper spelet om du tycker om skjutspel.

Vad jag tycker om spelet
Counter-Strike Source är det bästa spelet inom terroristkriget enligt mig. Med den grymma grafiken så blir hela spelet mycket bättre. Ett spel som är ett måste om du tycker om skjutspel. Det enda lite dåliga är att om man skall han den riktiga upplevelsen skall man ha en bra data.
Om du har spelat de andra Counter-Strike spelen blir det en ganska stor skillnad med detta. I köp menyn har det blivit en del ändringar. Så i början kan det bli fel när du köper. Du behöver aldrig heller köpa skott till det vapen. När du har köpt vapen får du fullt i skott automatiskt. Med den nya grafiken blir ju spelet också stor skillnad. Från de andra spelen så är det väldigt konstigt när man dödar nån. Men på Source så liksom känns det som om man har dödat nån på riktigt. De ramlar ner precis som i verkligheten. Om man verkligen kör seriöst i spelet och har spelat länge, då kan det vara ganska lätt att bli arg, om man kanske blir skjuten av en person flera gånger i rad. Det är nog den enda negativa delen med spelet. Annars är allt jätte bra spelet. Der rekomenderas verkligen att du köper spelet.
För att spela som bäst skall din data ha: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 Grafikkort, Windows XP, Har du detta eller ännu bättre så lovar jag dig att du kommer tycka att spelet är gudomligt.

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt rejält utökat. Med den förbättrade Grafiken så höjs också spelkänslan jätte mycket. Att spela Source så känns det som att se det på film. Grafiken ger spelet en så verklig känsla.
Spelkänslan är otrolig. Med grafiken blir det mycket bättre och spelet blir bättre. När du till exempel ser en springa vid en vägg och du skjuter den motståndaren med pumphagel. På det skottet han där så trycks gubben in på väggen av skottet. Då känns det ännu verkligare.
Ljudet är bara så detaljerat, men inte helt perfekt. Samma som med grafiken så finns det några ställen ibland där ljudet inte kan laddas.
Hållbarheten är jätte bra, fast efter man spelat det ett tag kan faktist den gå ner lite. Ibland har man absolut ingen lust att spela det, fast oftast har man lust.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9