Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Stylez

Inskickad av Stylez den 24/02 -07 02:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu, och inte senare har det exklusiva Counter-Strike Source kommit ut med en rejäl utökning av grafiken. Counter-Strike Source, CSS som det förkortas, spelar man Online på. Mot andra spelare via Steam. Ladda ner Steam, installera CSS och börja spela. När man väl är inne i spelet kan man välja vilket lag man vill vara med. Terrorist, Counter-Terrorists eller Specator som bara tittar på. De banorna som heter De_, ska Terroristerna "planta" en bomb, och Counter-Terroristerna ska "Deffa" den, eller "defuse". Sen är raka motsatsen på banorna Cs_ ska Counter-Terroristerna rädda gisslan från Terroristerna. Och Terroristerna har motsatsen, de ska göra så att Counter-Terroristerna inte räddar gisslan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet verkligen är värt att köpas. Man kan spela i timmar och ha kul. Men, allting är ju inte perfekt med den nya grafik motorn. Här kan du få vad som är Minst rekommenderat:

1.2 GHz Processorm 256 MB RAM, DirectX 7 Grafik Kort, Windows 2000/XP/ME/98, Mus, tangentbord, Internet.

Och här är det Som rekommenderas:

2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 Grafik kort, Windows 2000/XP, Mus, tangentbord, Internet.

Du kanske inte tycker att spelet låter kul, men det är verkligen veldigt kul. Men man kan bli lite arg ibland. T.ex när man ser en motståndare och skjuter mot huvudet, och han inte dör, men du dör. Kan man bli lite arg för det. Och en sak somhar förändrats mycket mellan Counter-Strike 1.6 och Counter-Strike: Source är köpmenyn. T.ex det finns ingen 'Primary Ammo' och 'Secondary Ammo', utan spelet köper det själv. Om man spelat CS 1.6 en liten stund, och sedan CSS efter känns det lite konstigt att det inte finns de menyerna. Sen en sak till är att om man har tillräckligt med pengar så kan man köpa några av lagens "favoriter".

Betyg till spelet
När det gäller betygen så kommer de vara ganska höga. När man väl har kommit in i spelet och blir en 1337 så tycker man att det är väldigt roligt. Okey, nu till saken.
Grafik: En 9:a, det kan inte bli så mycket bättre, men på vissa ställen så är den inte helt perfekt.
Spelkänsla: Ja, en 10:a, den är helt perfekt och man kan sitta fastklistrad i timmar framför datorn.
Ljud: Ljudet är bara så detaljerat, men inte helt perfekt. Samma som med grafiken så finns det ngåra ställen ibland där ljudet inte kan laddas.
Hållbarhet: Hållbarheten väll bra, man kan sitta en stund då och då och spela. Men ibland är det inte så kul.

Men jag rekommenderar verkligen detta spel!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10