Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 10/02 -07 23:37

Handling / story / vad man gör i spelet
CS (som det förkortas) är ett av värdens mest spelade online spel. Du kan gå med i claner (lag) och möta folk från hela värden. I början är spelet svårt men efter ett tag så börjar man komma in i det lite och då blir man bättre. Just detta Conter-strike utgåvan är just nu den senaste och enligt mig den bästa. Som nybörjare kan man möta botar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Counter-strike Source är värdens bästa spel just nu. Det är roligt och har mycket bra grafik. Man känner en gemenskap när man spelar det eftersom det är så många andra som gör precis samma sak som sig själv. För att tala mig kort: Spelet är mycket roligt och man kommer inte att tröttna på ett bra tag. Även om det är en mycket hög åldergräns på det.

Betyg till spelet
Grafiken är helt enkelt den bästa som kan komma ut. Särskilt nu på source är grafiken av högsta klass. Spelkänslan är verkligen värt sitt betyg. Ett högt betyg åt ett bra spel. Ljudet är helt enkelt mycket bra. Fast ändå inte så bra. När en massa folk sätter igång sina mickar och sitter och skriker i dom så fattar ni nog vad jag menar. Hållbarheten kan man inte precis klaga på i första delen i allafall.
Spelet finns till: PC och XBOX.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9