Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 28/03 -06 16:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter Strike är det mest populära datorspelet i världen. Överallt körs det tävlingar och t.o.m. VärldsMästerskap i Counter Strike, förkortat CS, finns, då Sverige är mycket bra och har vunnit ett par gånger. Utvecklaren Valve, har även tillverkat Half Life. CS finns nu i tre olika versioner, och jag recensera Source, en ganska tidig version. Och ni som aldrig testat, borde testa det, och här har ni en recension som förhoppningsvis kan få er att testa det:

Counter Strike går ut på att deltagarna delas upp i två olika lag, ett är terrorister, och det andra är någon slags polis eller militär, kalla det vad du vill. Nu går det ut på att terroristerna ska sätta på en bomb, på ett markerat ställe, och nu är det upp till polisen att hindra detta. Det är den klassiska CS-matchen. Men det finns också
Death Match, och det är väldigt simpelt, bara att gå ut och döda. Den som dödar flest, den vinner.
Det finns ganska många vapen. Alltifrån Colt till AK och Sniper Rifle. Men det finns däremot nästan hur många banor som helst. Det finns kanske 30 standardbanor, men det kommer bara fler och fler och t.o.m. en Simpsonsbana finns, eller vad sägs om Legobanan? Banorna är obegränsade.

Vad jag tycker om spelet
Counter Strike är otroligt bra, kanske inte tekniskt, men denna tillgång till banor och alla dessa miljontals spelare gär så att man aldrig tröttnar på spelet, hur ful grafik det än har. Men grafiken är ändå inte dålig, själv tycker jag den är rätt bra, och designen på menyerna är riktigt cool. Men designen på utvecklaren Vavles märke som dyker upp när man startar spelet är oerhört ful; en snubbe som har en vattenkran som näsa...
Det finns tyvärr ingen musik, men ljudet är riktigt bra, skönt drill från AK:n och härliga smällar från geväret.
Hållbarheten, är hur bra som helst. Alla dessa oändligt många banor som aldrig tar slut och alla dessa miljontals spelare....man tröttnar aldrig! Oavsett spelets ålder och version är det nästan ändå alltid minst 1000 spelare inne. Jag lovar!

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken i CS är inte den bästa, men det är fortfarande inte grafiken som gör CS till ett bra spel. En 6:a.

Spelkänsla:

Du får en härligt sadistisk känsla när du ligger där uppe på taket och har en terrorist (eller polis) i hårkorset på din Sniper Rifle. Dessutom blir spelkänslan bättre eftersom man kan snacka med varandra med hjälp av en mikrofon. En 9:a.

Ljud:

Mycket sköna ljud. Härliga och fylliga ljud från en shotgun och sköna drillljud från din AK-74:a ger ljudet en 9:a.

Hållbarhet:

Alla dessa oändligt många banor och dessa miljontals spelare ger hållbarheten en 10:a.

Plus: Mycket banor, många spelare, bra ljud, många vapen.
Minus: Grafiken kan förbättras.

Totalt: På gränsen mellan 10 och 9.

Tack för att ni läste! Den här recensionen innehöll 2816 tecken sammanlagt/J03L

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9