Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 13/12 -05 07:14

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Counter strike så ska du göra precis som i alla andra Counter strike. Eftersom du bara kan spela Online (tror jag).
Så om du är Counter terrorist (polis) så ska du hindra terroristerna från att "planta" bomben. Men om du är Terrorist så ska du "planta" bomben och hålla poliserna bort från bomben. Det finns också ett annat spelset där om man är polis så ska man rädda gisslan och om man är terrorist ska man göra tvärt om.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är mycket kul fast det kanske inte är samma spelkänsla som Counter strike: condition zero. Men det är snyggt gjort och man tröttnar aldrig på det. Dom har missat lite för dom har inte lagt till så mycket vapen tycker jag. Och om man spelar Counter strike: consition zero så kan man till och med ha sköld (jag menar en sån här polissköld).
Men jag reckomenderar det om man vill ha ett Counter strike med bra grafik.

Betyg till spelet
Grafik:9 Det är för att det var mycket snyggt gjort bland annat.
Spelkänsla:4 Jag gav spelet en fyra för spelkänsla för att det absolut inte är lika mycket spelkänsla som i Condition zero.
Ljud:8 mycket bra ljud när man tex kastar en granat så hör man "Fire in the hole!" i radion och man kan säga saker i radion också som tex "Get in position and what for my go!" eller "Enemy spotted" tex.
Hållbarhet:10 en solklar tia för att man aldrig tröttnar prova själv.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 4