Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  869
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Alex1137

Inskickad av Alex1137 den 29/05 -05 10:49

Handling / story / vad man gör i spelet
för det mesta skjuter man i spelet. Om man är Counter-Terorister (poliser) så går det ut på att man ska förhindra att Terroristerna planterar en bomb genom att skjuta den som har bomben och sedan vakta bomben så att ingen tar den och planterar den. Om man är Terrorist så ska man plantera bomben och vakta den så att inte poliserna desimerar den. När bomben sprängts så vinner Terroristerna men om poliserna desimerar bomben så vinner dom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra för att det finns många olika banor att köra på. Om man tröttnar på en bana så bytar man bara. Och det finns så många vapen b.l.a: Sub Machineguns, Machineguns, Sniper, Pistoler o.s.v. Man tröttnar aldrig på att spela, för det e så verkligt. Spelet går utmärkt att köra ensam, men det går också att köra över nätet (lan/steam).

Betyg till spelet
På grafik får den en 9:a för det e grymt bra grafik. Spelkänsla: 10 för det känns som man är inne i spelet själv. ljud: 8 ljudet e bra men kunde varit lite bätre. hållbarhet: 10 man tröttnar ALDRIG! Jag tycker att spelet är grymt bra det får 10/10. Det är riktigt verkligt man riktigt är "inne" i spelet.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10