Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCounter-Strike: Source

PC
Counter-Strike: Source
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 oktober 2005
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  870
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Dild0triss_ den 20/07 -07 11:11

Tjatju. Jag tänkte förklara lite snabbt och enkelt hur man får upp konsolen på Css. I konsolen står det som händer på ditt cs. T.ex om du går in på en server eller skjuter någon. Du kan även skriva in fusk där, men OBSERVERA då att du endast bör fuska när du spelar mot botar. Då risken om du spelar på en Vac-server att du blir kickad och t.o.m bannad. Och om jag får säga det själv tycker jag att det är riktigt omoget att fuska på cs. Fast vist kan det vara skönt och lite kul att fuska mot någon bot då och då. :) Pass på, här så här ska du göra för att få upp konsolen på css;

1. Gå in på STEAM.
2. Gå in på my games.
3. Högerklicka på Counter-Strike:Source.
4. Välj properties.
5. Tryck sedan på Set launch options.
6. Skriv i den tomma rutan "-console"
7. Gå sedan in på Counter-Strike:Source så har du konsolen där, stäng den inte för då måste du starta om Css igen, för att få upp den.

Sedan när du ska fuska kan du ju välja på hur många fusk som hälst. Dom flesta är redan inlagda i konsolen så du kan använda pilarna när du ska välja fusk. När du har gått in på en server, så skriver du "sv_cheats 1". 1 står oftast för på och då såklart 0 för av. Sedan kan du ta ett fusk. Lätt att hitta på något av dom andra inskickade fusken ;). Låt oss säga att du tar t.ex “bot_kill” (alla botar dör). Nu i nästa omgång kanske du vill att alla botar ska dö igen. Istället då för att skriva “bot_kill” igen så kan du trycka på tabb (den tangenten med två pilar på). Då kommer den antagligen att stå det fusken du skrev in först där, i detta fall "sv_cheats 1". Trycker du då en gång till på tabb så kommer det fusk du skrev in efter det upp, i detta fall "bot_kill" (det du ville ha).

Jamen det var väll allt för mej då, är det något du inte förstår eller undrar över. Skriv så ett pm. / -Dild0triss.

Fusket har betyget 2.33 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

lolda220 den 04/04 -09 14:00
Tror inte detta är det första fusket som visar hur man får console...

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.