Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/07 -09 08:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Välkomna. Counter-Strike går ut på en stor variation av saker man kan göra. Till exempel rädda gisslan från terrorister, skydda en speciell person så att personen blir räddad, plantera bomben som terrorist. Counter-Strike släpptes år 1999 och har varit ett av världens mest spelade spel sedan dess. Spelet är uppdelat i rundor så att alla ska få spela lika mycket var.
-
Condition Zero: Är en expansion av Counter-Strike där dem maxat ut hela quake2 grafikmotorn och byggt det bästa dem kunnat med den. Condition Zero utgår även från "single player" uppdrag som kan spelas när man vill. Condition Zero inkluderar även botar som du kan spela emot botar är dator styrda gubbar.

Vad jag tycker om spelet
Counter-Strike: Själv tycker jag detta spel är relativt roligt. Jag har spelat det sedan första Alpha versionen 1999, då var det inte något speciellt kul. Men nu när dem uppdaterat spelet börjar det bli lite bättre och lite mer realistisk. Jag rekommenderar starkt detta spel för folk som gillar att spela emot sina kompisar eller bara för nöjets skull.
-
Condition Zero: Mycket mer realistiskt gjorda vapen, bättre ljud, snyggare banor och extremt mycket bättre allmänt. Botar inkluderade och bättre effekter.

Ett tips från mig till dig: Köp det.

Betyg till spelet
Grafik: Jag sätter en 2:a i grafik på grund av att grafikmotorn bygger på QUAKE2 och är inte något vidare snyggt.

Spelkänslan: Jag sätter en 6:a i spelkänsla för att det är enormt kul att spela med kompisar eller bara själv på nätet eller mot botar.

Ljud: Jag sätter en 2:a i ljud på grund av dålig kvalité och gamla ljud som inte uppdaterats.

Hållbarhet: 8:a ganska lätt att tröttna på detta spel för vissa personer på grund av att man gör samma sak varje runda som följande: Köper vapen, dödar några, dör och samma sak igen nästa runda.

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 2 Grafik: 2 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6