Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 21/06 -07 12:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter- Strike : Condition Zero är ett skjutspel som man
Rek år: 12 år

kan spela online och mot Bottar (Datorn). Det finns två stycken lag man kan välja på från början, ena är Terrorists (Terrorister) och andra laget är Counter-Terrorists (Poliser)
Ditt jobb som terrorister är att en i terrorist laget får en Bomb (C4) som dom ska Planta alltså att lägga bomben på ett viss ställe. Stället brukar ju oftast vara vid Polisernas Spawn (där Poliserna börjar sina nya Ronder).
Counter-Terroristernas jobb är att antingen döda alla terrorister eller om Terroristerna hinner lägga bomben (C4:an) så måste Counter-Terrorists gå och rädda bomben så att den inte sprängs. Om bomben sprängs så har då Terroristerna vunnit och eller om dom dödar alla poliserna men om poliserna hinner rädda bomben så har Counter-Terroris vunnit. Detta spel handlar inte bara om bomber utan också att Terroristerna har tagit fast några Hostage (Gisslan) och då måste counter-terrorist rädda alla dom 4 som tagits i gisslan medans terrorist ska vakta så att poliserna ej kan ta o rädda alla 4 gisslan.
Vapnet kan vara kniv, Pistoler , granater, och så automat vapen också.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt bra gjort men Counter-strike 1.6 är mycket bättre iallafall om du har spelat det mycket så är du inte van vid Condition Zero iallafall inte jag det var bara jobbigt att spela det. Men förövrigt så är skillnaden mellan 1.6 och CZ är att det är ändrade vapen och att på 1.6 kan man ej spela mot datorn (Bottar) det är riktigt bra att man inte måste bara köra online detta spel är ett måste tycker jag men du ska inte spela för mycket för detta spel är väldigt beroende framkallande som gör att du sitter i flera timmar framför datorn.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia det är som om det är på riktigt när man då kommer in i spelet och spelar i flera timmar. Och när man dödar nån så är det väldigt snyggt gjort.
Spelkänlsan är det bästa i spelet det är så roligt det är det såklart bästa spelet när man väl har blivit beroende. Ibland så när man går o går och det är tyst så helt plutsligt kommer det en fiende så man kan hoppa till ibland, men det är bara kul tycker jag. En tia.
Ljudet får en sjua det är inte så bra ljud ändå bra ljudet är när man skjuter.
Hållbarheten får en tia eftersom att man aldrig tröttnar och kan spela spelet i flera år det är väldigt roligt jag har haft spelet ganska länge nu

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10