Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av hanif93

Inskickad av hanif93 den 02/04 -06 21:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter Strike: Condition Zero är en version på CS som man inte behöver köra online på (men man kan) man kan köra uppdrag mot botar Tour Of Duty. Om man inte tycker om krigs spel så rekommenderas inte detta spel. men man kan göra mycket olika saker och det är verklkigt inte så att man måste bli sjuten 300 gånger för att dö 1 välriktat skott räcker men det beror ju oxå på vapnen och hur långt bort killen man skjuter på står. i tour of duty så ska man vara CT och desarmera terroristernas C4 (bomben), men vissa uppdrag går ut på att rädda gisslan från terroristerna. Om man kör online så kan man välja mellan terrorister och CT (counter terrorist) o sen så ere bara att slänga sej ut i våldet!

Vad jag tycker om spelet
CS är ett fett skönt spel och om man tänker efter så tar ju aldrig spelet slut eftersom man kan köra online oxå. Många kritiker tycker att det är ett väldigt bra spel det är väl därför det står att det är Onlinespel #1. men jag rekommenderar verkligen spelet till dom som söker verklighet och mycket mycket krig.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra men lite kantig men asso de märks inte särskilt mycket eftersom det är ett fantastiskt spel. spelkänslan är riktigt bra eftersom allting känns så verkligt med ljudet och allt man kan till och med säga team meddelanden i radion tyyp som: Taking fire... Need assistance och Cover me. Ljudet är värkling BÄST man kan höra sina egna fotsteg fåglar allt och hållbarheten är värdsklass spelet är OÄNDLIGT!!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9