Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av Megafuskaren

Inskickad av Megafuskaren den 15/09 -05 12:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-strike är ett strategi/Action spel där man skjuter på varandra. Det finns massvis med olika banor där man kan spela på. Det är två lag som spelar mot varandra. Counter -terrorister mot Terrorister. Counter-terroristernas jobb är att skjuta terroristerna och desarmera bomben, innan terroristerna placerar en bomb eller skjuter ned Counter-terroristerna. Terroristernas jobb är att skjuta ned Counter-terroristerna eller att placera en bomb på ett speciellt ställe. Alltså, kortfattat kan man säga att det är en kamp mellan de "goda" Counter-terrorister och de "onda" Terroristerna. Det finns gisslan som Counter-terroristerna ska rädda, om de gör det vinner de. Innräknat finns också massvis med vapen, allt ifrån kniv, granater, pistoler till automatvapen. Man kan även spela online (på internet). På singel player går det ut på att utföra olika uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är både roligt och spännande. För man vet ju aldrig vad som kommer att hända. Ibland kan man sitta i timmar utan att bli uttråkad. Det är ett roligt spel för dom som gillar Action/strategi. Counter-strike är ett spel som jag rekommenderar alla att spela som inte har spelat det någon gång.

Betyg till spelet
Jag gav grafiken en tia därför att jag tycker att spelet är grymt bra därför att det är så verkligt. Spelkänslan är jätteskön, ibland kan man känna att pulsen ökar lite grann. Därför gav jag den en tia. Ljudet och alla ljudeffekterna är härliga. Och det finns så många också. Spelets hållbarhet tycker jag är jättebra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10