Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av Starwarsklub

Inskickad av Starwarsklub den 29/05 -05 10:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan välja mellan Counter-Terrorist eller Terrorist. Terrorist ska planta en bomb på A eller B - bombplatser och bara om banan heter de_xxxx och CT(Counter-Terrorist) ska rädda hostage eller lämna en VIP någonstans. Vi tar de_dust2 te.x så ska T planta bomben och CT försvara och när CT ska defusa bomben så håller man på E, och W för att gå framåt A vänster S bakåt D höger. Musknapp 1 för att skjutaa någon och resten kan du ställa in själv genom du går in på option och keyboard så är alla grejor där.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätte roligt allting för det bara är roligt själva gubbarna är coola mapparna men vissa banor är ej bra och vissa bugs som dom borde fixa men självaste planta bomben är roligt och lana med kompisar är fett roligt.

Betyg till spelet
Själva gubbarna är coola och planta bomben alla vapnerna har dom gjort bra för dom är fett sköna problemet är att dom gjort sköld det är det sämst av allting den är ej rolig ljudet är rätt skönt jag vet ej vad jag ska skriva mer eller, jo, banerna är roliga så plz testa detta spel fett roligt alla fuska.nu medlemmar börja spela.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9