Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Counter-Strike: Condition Zero

PC
Counter-Strike: Condition Zero
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 mars 2004
  • Utvecklare
    Valve, Turtle Rock Studios
  • Antal ägare
    1114
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 27/05 -05 18:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Counter-strike kallas CS darför så skriver jag CS istället. På CS gäller det och skjuta och bomba man ska typ bara döda i spelet. Och man kör banor och ska vinna banor så kan man få olika kompisar som är olika bra. Det finns olika vapen en massa vapen tex machingun, peppror, pistoler, granater. Man kan köra genom nätet på CS. CS är världens mest omtalade spel och man kan tävla i CS och vinna pengar men det är bara i USA. Man ska förhindra terroristerna och lägga bomber på olika platser för om dom gör det så förlorar du! Om man ska köra genom nätet så ska man ha något som kallas steam vet inte vad det är. En smart sak bara: Om du hittar bomben så ska du ställa dig vid den och kampa för terroristerna kommer till bomben hela tiden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra för man ska förhindra att saker händer. Så tycker jag om när man ska skjuta och bomba med granater. Om man vill klara spelet på en dag så går det inte om man inte är typ världsmästare på det. Så man ska inte köpa det om man vil klara spelet på en dag. Men annars tycker jag att man ska köpa det.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken, spelkänslan, ljudet, hållbarheten alltihop är bra alltså en sjua på alltihop. För grafiken är bra man kan se det på gubbarna. Spelkänslan är bra darför att den känns som att man nästan skjuter själv. Ljudet är bra darför att man hör nästan som på riktigt när gubbarna pratar i radion. Hållbarheten är bra darför man kan nästan sitta och köra hela dan (det kan ju inte jag då men en då).

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7