Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCall of Duty 2

PC
Call of Duty 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  25 oktober 2005
 • Utvecklare
  Infinity Ward
 • Antal ägare
  326
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Faran

Inskickad av Faran den 12/12 -07 09:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Man rusar fram på fältet. Skydd finns inte för en hundra meter framåt. Kulor viner över huvudet och alla runt om dig faller till backen orörliga. Du springer fortare tills du når skyddet och duckar bakom det, nöjd över att du lyckades.

Uppdrag och länder:
I det här både Online spelet och single spelet utspelar man sig i tre olika länder under andra världskriget, Sovjetunionen, Storbritanien och USA. Allting man gör är att man är med en armé och går på olika uppdrag. Det finns både svåra och lätta sådana. Alla uppdragen går till exempel ut på att anfalla, försvara och retirera. Oftast gäller det om anfalla och efter det försvara. Uppdrag där man ska retirera stöter man på väldigt få gånger.

Miljö:
I alla länder är man i olika miljöer. I Sovjetunionen så är det snö, i Storbritanien byar och städer och i USA berg, skogar och några små byar med fiende aktiviteter

Ett bra tips? Ta skydd!!

Multiplayer:
I multiplayer kör man på olika stridsfält. Man får välja mellan att vara USA eller Tyskland och vilka vapen man ska ha. Jag vet inte vad det går ut på för jag har aldrig kört online.

Vad jag tycker om spelet
Tja, spelet kan vara väldigt kul i början men utråkande. Först ska man rensa den byggnaden och sen den där och efter det den där och sen så där. Ibland när man just är färdig med ett anfall så ska man plötsligt springa och försvara utan att det ens hörts ett anrop om det, så det är som om soldaterna visste det. Men grafiken? Löjligt! Den borde vara mycket bättre med tanke på att det inte är så jätte gammalt. Det var som om spelet var från 2003! Lägg
av! Nej, jag vet inte om man borde köpa det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är inte klok. Den borde vara mycket bättre. Vad är det här, 2003? Men i alla fall bättre en 1:ans.
Spelkänslan är väl bra. Man får en bra stridskänsla men ingen nervös känsla när man springer fram på slagfältet. Det skulle i varje fall jag villa ha.
Ljudet är konstigt. Thompson geväret låter som en hackspett och om en stridsvagn kommer så hör man inte svagt utan det bara helt plötsligt dånar till.
Hållbarheten är väl bra, det bara hackar i spelet ibland.

Köp något annat andra världskrig spel. Call of Duty 3 eller 4 om din dator är bra nog.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 3 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7