Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg bilar med Mulle Meck

PC
Bygg bilar med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  28 november 1997
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  610
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.2

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 21/09 -10 21:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet, Bygg bilar med Mulle Meck, är ett "Mulle-spel" som jag kallar det för, spelet släpptes den 28 november 1997 av spelföretaget "Levande Böcker".

Bygg bilar med Mulle Meck är det första av alla fem Mulle-spel. Mulle Meck, han samlar på skrot, han, själv säger han att "allt skrot bara är gamla "molejoxer" och "mojänger" som kan användas på nya sätt. Mulle har alltid funderat över vad som kan finns vid vägens slut, tar vägen slut? Fortsätter vägen? Börjar havet där? Mulle har alltid villat veta detta så en dag bestämmer han sig, "Jag ska bygga en bil", och så blev det. Nu får du hjälpa Mulle med att bygga en bil så att Mulle hittar svar på sina frågor.

Du ska nu bygga en bil åt Mulle, skrot som du ska använda för och bygga bilen med finns på Mulles soptipp där en del andra saker ligger också. När du har byggt din bil (Mulles bil) så kan du åka ut och provköra den. Det finns en del saker på vägen som kan hända till exempel kan du hitta en hund som har smitit från en av Mulles kompisar så du måste återlämna den. Kanske ligger det ett träd över vägen eller så har någon fastnat i leran. Om du har tur så kanske du hittar en "Grunka" (del som man kan bygga en bil av) som ligger på vägen och skräpar. Ibland kanske Mulles vänner ringer till dig och vill ha hjälp med något eller så kanske de bara vill ha sällskap.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är dåligt. Det tar slut alldeles för snabbt. Det kanske bara är tio-elva uppdrag som man alla klarar ut på en halvtimme och sen då? Vad ska göra sen då? Jo, du ska bara bygga nya bilar och åka runt med de utan att göra något eller att ha något mål. Det är något väldigt dåligt med spelet, och över huvudtaget, det är något dåligt med alla Mulle-spel. - De bara tar slut och man kan inte göra mer. Någon positiv sak är i alla fall att medans man kan göra uppdrag så är det lite kul. Många kompisar Mulle är hos ger honom en "Grunka" som man kan bygga något nytt av.

Om du är interesserad av spelet så är min åsikt om spelet, "Köp det inte".

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är en trea för att man har svårt att uppfatta vad det är som man ser. Mulles vänner ser inte heller så friska ut i ansiktet.

Spelkänslan: Spelkänslan är en femma för som jag nämnde förut så är det rätt så kul när man väl har uppdragen, annars är det rätt tråkigt.

Ljudet: Ljudet är en fyra för att när du kör runt med bilen så låter det som om att någon har ätit bönor.
- Det där pruttande ljudet är så jobbigt!

Hållbarheten: Hållbarheten är en tvåa för att spelet tar slut för snabbt helt enkelt.

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 5