Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg bilar med Mulle Meck

PC
Bygg bilar med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  28 november 1997
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  610
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.2

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 27/05 -05 14:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är ett bra spel. Spelet går ut på att bygga bilar, hjälpa andra människor, skaffa bra delar till blien t.e.x motor.Det finns en gubbe som heter Frigge som man brukar få detar av.Man kan tanka på bensin-mackar på spelet. Man kan köra race på spelet. Om man får en snygg bil så kan man ställa ut bilen och vinna priser för hur snygg den är. Bensinen tar slut ibland då får man starta om från sitt hus. Det finns hastighets mätare på bilen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är värt och köpa för man kan göra så mycket på spelet.Jag vet inte vad spelet kostar nu för dom ändrar ju priserna hela tiden.Om man ska klara spelet på två dar så tycker jag att man inte ska köpa spelet för man får klura lite på vad man ska göra.Och det där med bensinen är kul för bensinen tar ju slut så då får man ju tanka det är nästan som på riktigt.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är lite halft bra för träden och andra saker der lite konstiga ut. Spelkänslan tycker jag är bra för man kan sitta och köra länge på spelet så det känns som man lite grann är med i spelet tycker jag.Ljudet är strålande för man hör dom prata som dom skulle prata rakt framför dig. Hålbarthet den är okej för man kan inte sitta hur länge som helst för om man har kört massor så orkar man inte köra mer tillslut.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7