Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield: Vietnam

PC
Battlefield: Vietnam
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 mars 2004
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    631
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.9

Speltest av frusciantee

Inskickad av frusciantee den 06/07 -05 21:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel utspelar sej under Vietnam-kriget då USA tillsammans med Syd-Vietnamesiska styrkor krigade mot Nord-Vietnamesiska styrkor. Detta spel går alltså ut på att ta över olika posteringar för att vinna över motståndarna. Till din hjälp har du diverse fordon som t.ex. flygplan, helikoptrar och
pansarvagnar. I spelet kan du också välja vad du ska ha för vapen eller uniform. Du kan vara krypskytt, jägarsoldat, anti-tank soldat, fältmaskinist och/eller sjukvårdare. Detta gör att det finns många möjligheter i spelet som gör det mer intressant.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett spel i toppklass som med sin multiplayer-funktion
gör att spelet blir mer långlivat. Och alla dessa möjligheter du har i spelat gör det mer levande. Du kan attackera ett visst mål antingen från marken i en stor pansarvagn eller anfalla från skyn i en hovrande helikopter eller ett snabbt inflygande flygplan. Detta gör det här spelet till en koloss bland dagens stridsspel.

Betyg till spelet
Ja, vad ska man säga. Med alla dessa möjligheter, både i single-player och multi-player så kan det inte bli bättre. Speciellt bra är miljöerna i spelet som verkligen ser ut som Vietnam. Det är också kul att springa runt i djungeln med fiender överallt som gör allt för att döda dej. Man hör verkligen skotten vina förbi huvudet när man springer runt där
eller när man sitter hukande som krypskytt för att hitta ett mål att skjuta ner. Helt oslagbart, i alla fall i stridspelen med Vietnam-kriget i fokus.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9