Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2: Special Forces

PC
Battlefield 2: Special Forces
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    198
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Speltest av marcus_w

Inskickad av marcus_w den 21/01 -06 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
I Battlefield2 Special Forces kan man vara Ryssarna, Britterna, Rebbelerna och några fler oviktiga (kommer inte ihåg fler, asså spelar man de här mest.
Man har lagt in mörka banor med nya uppgraderade vapen, i expansionen nu spelar an nutid.
Det har tillkommit ett antal fordon som tex. Nya slags pansarvagnar, nya slags jeepar, vanliga bilar, jetski mm.
De Nya vapnen i det är att britterna har får helt nya vapen, rebbelerna har fått några ifrån Mec, och så fortsätter det, det finns egentligen inte så jättemånga mer nya vapen
Special Ops och Snipers har även fått en lina bana som de kan andvända hur många gånger som helst bara de tar upp den efter varje gång (den räcker en speciel radie) , det finns vissa trupper som har fått flashbangs, blir man flashad av dem så blir det helt vitt och det är helt tomt på kartan, effektivt. Kroken eller vad man säger, skyttesoldaterna och pansarvärn har fått "krokar" som de kan kasta upp på tex. hustak (särskilt bra på mörka smygarbanor).

Vad jag tycker om spelet
Det var en helt bra expansion men de hade kunnat komma med lite mer för de 300 som la ut att köpa för spelet.
Det blir en helt annan taktik nu när soldaterna kan gömma sig var som helst på hustaken, i skuggan av ett trädd eller liknande.
Det var ingen annan uppgradering i grafiken men annars var det helt ok.
Jag som kör spelet på bästa Grafik ger det en 10, spelkänslan var väldigt bra en 10, ljudet får en 10 för man kan inte berätta hur ljudet är när det kommer en snabb truck och kör över en när man ligger och skjuter ner personerna i helikoptern med sniper och hållbarheten, hmmm, man kan inte spela det supermycket men en 8.

Betyg till spelet
En bra expansion som hade kunnat varit bättre men var bra, om du är sugen på lite anorlunda banor än icke expansionen så köp det, själv hängde jag på låset och köpte det direkt i butiken när det kom ut, blev lite besviken men visst, det ordnade sig när jag in i det. Jag hade tänkt mig att svävarna hade varit med som egentligen hade varit med i Battlefield 2 och det hade varit tufft med en grodman som hade kunnat ha lufttuber och riktigt smyga.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10