Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av Wammp

Inskickad av Wammp den 30/11 -09 15:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Det går ut på att man är en nation som ska slå ut den andra nationen som man möter. Som ni säkert förstår är man militärgrupp från en nation. I spelet kan man ta bilar och köra över folk med. Man väljer vilken slags militär man vill vara t.ex. sniper rifle. Båda nationerna har baser, där vissa baser inte har någon nation och det är de man ska försöka ta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker är ett farfyllt och bra actionspel som EA utvecklat bra. Bilarna, vapnen och gubbarna är verkliga. Det som är bra är att om du skjuter med snipern så är vapnet inte stilla utan man rör sig hela tiden på grund av att de utvecklat att man andas. När du kör bil är det bra att de gjort så bilen guppar när man kör på sten eller något.

Betyg till spelet
Grafiken är grym! För det är verkligt och inte för bra grafik så det blir verkligt eller för dålig så man inte vill spela det. Det är helt perfekt.

Spelkänslan är nice, för det känns som man är gubben man är på spelet. För ifall du siktar känns det som om man sitter med ett vapen och siktar.

Ljudet är riktigt bra för man hör när någonting sprängs eller nån skjuter på en och om man blir träffad så säger gubben 'ahh!'.

Hållbarheten är inget att klaga på.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9