Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/09 -05 08:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig i nuvarande tid på olika slagfält i mellanöstern och orienten. Det är en taktisk förstapersonsskjutare där huvudmålet är att plocka poäng genom att döda fiendesoldater och erövra "kontrollpunkter", men även assistera dina egna trupper med tex. reparationer och sjukvård.

Spelet inleds med ett snyggt videoklipp. Sedan får man skapa en profil för antingen online(upp till 64 spelare) eller offlinespel(16 spelare) för att kunna ge sig ut på slagfältet.

Du kan välja att spela som antingen mellanösternkoalitionen(MEC), Kinesiska armén eller USMC(USA) beroende på kartor. "Lagen" har olika vapen och föremål, men gemensamma vapenklasser, tex. skyttesoldat, pansarvärn, ingenjör och prickskytt. Dessa kan väljas när spelet startar och varje gång du dör.

Förutom att springa runt på marken kan du även tex. köra pansarvagnar, helikoptrar, jeepar m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket välgjort och fängslande, vilket är mer än jag tyckte när jag nyss hade köpt det. Då var det svårt att sätta sig in i det, speciellt i onlineläget, men efter otaliga förlorade liv och hård kamp fastnade jag för spelet, och nu är jag fast.

Det bästa med spelet är knappast de höga systemkraven, som grafiken inte riktigt lever upp till. Ibland är vissa delar till och med på den högsta grafiken, bla. miljöerna, nästan fula. Annars är det mesta snyggt, speciellt de detaljerade karaktärerna och deras vapen.

Spelets offlineläge är inte mycket jämfört det grymma onlineläget där du kan springa runt på mycket stora kartor med upp till 64 spelare. Dina frasteg online belönas också med poäng som kan leda till befodringar och nya vapen.

Betyg till spelet
Grafik: Höga systemkrav som inte grafiken inte riktigt, men nästan, lever upp till. Dock inte jämförbart med tex. HL 2

Spelkänsla: Man får verkligen känslan av att vara med i ett riktigt krig, som tur var på ett positivt sätt

Ljud: Mkt bra ljud i stort men upprepande "krigssnack".

Hållbarhet: Bara man kommer in i det så fastnar man garanterat, iaf i onlineläget. Håller nog i flera år.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10