Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av lillme

Inskickad av lillme den 12/07 -05 13:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Battlefield 2 är ett spel som utspelar sig i nutidens strider. Det går för det mesta ut på att försöka döda så många fiender som möjligt och samtidigt som du ska försöka att akta dig från motståndaren. Det finns över 30 olika fordon att köra te,x:Helikopter,Pansarvagn,buggy,flygplan m,m.Du kan välja vad du ska vara för slags karaktär på slagfältet te,x:Ingenjör,sjukvårdare,assault,krypskytte, och några till.Det finns även väldigt många banor och det är stor varitation på varje bana, satt du inte ska behöva att uppleva samma saker ungefär. Det finns även online funktion. Till skillnad från dom andra "Battlefield" spelen så kan du vara upp till 2-62 st när ni spelar. Det finns också olika lag. Te,x:Amerikanare,tyskar så klart. och några till. Alltså med andra ord är Battlefield ett TOPPSPEL. Grafiken är strålande och stora banor, allt finns som man kan förvänta sej av ett spel. Ifall du inte har det, så finns det bara en sak att säga. KÖP DET!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett spel av rena toppklassen allt är i topp. Men dessväre är det en aning beroende framkallande. :P När du väl en gång har spelat det kommer du vara fast vid det. Grafiken är underbar, Miljön kan man också inte glömma och spelkänslan är oförglömlig. Riktigt toppen spel. Har bara några saker att säga. Jag gillar dom gamla battlefield spelen. Jag ÄLSKAR Battlefield 2!

Betyg till spelet
Grafiken är den bästa,När bilarna kör blir det spår efter dom och det ryker damm. Det känns nästan som om du går igenom dammet på riktigt, en klar 10. Spelkänslan kan man inte bara motstå, du kan sitta i timmar. suverän, en klar 10.Ljudet är också av toppklass dom har verkligen fått med alla små detaljer som när du springer och när du är anfådd.Men lite småtjatigt ibland. En 9:a. Hållbarheten varar nästan för evigt. Du kan sitta i veckor framför det utan att tröttna.Helt perfekt.En klar 10:a!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10