Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av The_Freak

Inskickad av The_Freak den 06/07 -05 21:36

Handling / story / vad man gör i spelet
BF2 (BattleField 2) handlar om modern krigs föring man kan välja mellan att vara USMC, MEC eller Kina. Man kan välja mellan olika så kallade "vapen katogorier" så som prickskytte, anti tank, Medic osv. Men utöver dom här "katogorierna" kan man gå med i olika så kallade "squads" (grupper) där man e en grupp på ca 3-5 personer som får order av en befälhavare så som att kanske försvara ett visst fordon eller en flagga där man kan ta över en bas, ja eller så kan man vara befälhavaren som ger order och då kan man få upp en sattelit bild över slagfältet och då kan man beordra att artilleri sk abomba nånstans eller om en "squad" behöver läkemedel och ammo så kan man sända en liten låda med sånt till den gruppen men man kan även "skanna" området på fiender eller sätta ut en typ av radar som har en viss räckvidd men som man ser allt i den.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är den underbaraste krigs simulatorn någonsin för det är så snygg grafik att man nästan bara skulle kunna stå där och gapa stint på den och då kör jag ändå bara på en nivå mellan lägsta och medium i grafik inställningar och sedan att man kan återuppliva sina lagkamrater eller att "spawna" vi sin "squad" är bara helt enkelt för underbart.

Betyg till spelet
Grafik: En helt klar 10:a för jag menar liksom som jag sa i förra rutan så står man nästan bara där och gapar stint av förundran över grafiken.

Spelkänsla: Klar 10:a där också för man kan ju återuppliva sina lagkamrater om dom inte för svårt skadade och "botarna" har en iq som fövånar tycker jag, försvinner man bakom ett hörn så går dem mot det andra hållet för att överraska en.

Ljud: 9:a det är helt enkelt skönt ljud men det kunnde ha varit lite bättre tycker jag.

Hållbarhet: 9:a hade hoppats på att dom skulle lösa grafik frågan så som dem löste det på HL2 så att man kunnde köra med högsta grafik instälningarna utan för mycket lagg... men nehedå det vart det inte så därför sänks betyget på hållbarhet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10