Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 1942

PC
Battlefield 1942
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2002
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    1087
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.8

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 30/06 -07 11:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Dice och EA games.
Realese datum: År 2002.
Rekommenderad ålder: Från 16 år.


Battlefield: 1942 utspelar sig på det andre världskriget år 1942(det låter rimligt). Man är ett lag och väljer sen ett ställe man ska börja kriga på. Handlingen är ganska enkel. Det går ut på att ta över baser och sen när man tatt över alla baser så är det bara att gå fram till motståndarnas bas och börja utplåna smeten ur dem. När man spelar det så ser man bara gubbens ena arm(ibland 2) och vapnet. Det mest använda vapnet i spelet är nog hagelgäveret. Ett vapen som är kul att skjuta med på motståndarna. Det finns också knivar att kötta dem med. Och man får inte glömma bort hand granaterna. Om man har internet och sånt så kan man också köra online och köra mot andra folk runt omkring i världen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra. Har det spelet, men när jag inte hade spelet så testade jag det hos andra folk jag känner. Det finns många varierade banor som man kan kalla för slagsfält. Som en skog, en ö, en rutten stad och så vidare. Om du gillar krigs spel så är detta ett måste för dig. Men Battlefield2 finns också, men jag har tyvärr aldrig spelat det. En av de bästa krigs spelen hitills faktiskt. Så det är bara att ge sig ut på slagsfältet och börja döda.

Betyg till spelet
Och nu till mina betyg i spelet. För det första så snackar jag om grafiken. Grafiken är halvbra, den kunde ha varit lite bättre. Men grafiken är inte så dum ändå. Grafiken får en 6:a. Spelkänslan är nog att skjuta ner och döda motståndarna med olika vapen och springa omkring som en fåne på slagsfältet. Så spelkänslan får en 7:a. Och nu till ljudet. Ljudet är bra och jag gillar musiken när man håller på och laddar spelet. Och skön musik visslar in i mina öron när jag pepprar motståndarna. Så ljudet får en 7:a. Hållbarheten räcker tills man spelat spelet i cirka 1 månad. Sen orkar man inte spela spelet mera. Men man spelar spelet igen i vissa perioder. Hållbarheten får en 6:a.

+Ett bra krigs spel.
-Ibland kan spelet lagga.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7