Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Backpacker 3

PC
Backpacker 3
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2004-10-29
  • Utvecklare
    Pan Vision
  • Antal ägare
    608
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 7.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/01 -07 00:23

Handling / story / vad man gör i spelet
I Backpacker 3 så kan du resa Jorden runt på olika sätt som med flygplan,båt m.m. Du får du lära dig många saker om världen och hur olika länder är när det gäller religion,kultur m.m. Du kan också skaffa dig olika jobb på din resa. Då kan du tjäna pengar och ta dig till andra ställen i världen. Du kommer också att vara tvungen att svara på frågor om olika länder. Till slut så kanske du kan mer om olika saker en vad du gjorde förut? För att få jobb i spelet måste du kunna svara på vissa frågor och om du kan det så får du jobbet.

Vad jag tycker om spelet
Ett bra och roligt spel med mycket lärande om olika saker. Spelet är bra för alla som vill lära sig om kulturer och historia m.m. Man kan ju också göra många olika saker i spelet och man lär sig mycket. Jag rekommenderar det här spelet för er som är intresserade om liv i andra länder och som vill veta hur det är där både när det gäller klimat,mat o.s.v.

Betyg till spelet
Grafiken går inte att säga så mycket om. Den är bra och bilderna på olika föremål i länder är bra. Grafiken får en 8:a. Spelkänslan är bra. Man lär sig mycket i spelet och det är ganska svårt beroende på vilken nivå du spelar. Spelkänslan får en 10:a. Ljudet är helt okej både i menyer och under resor därför får ljudet en 10:a. Hållbarheten är bra. Man kan spela spelet länge eftersom man lär sig mycket. Hållbarheten en klar 10:a.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10