Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Backpacker 3

PC
Backpacker 3
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2004-10-29
  • Utvecklare
    Pan Vision
  • Antal ägare
    608
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 7.5

Speltest av Tech_9

Inskickad av Tech_9 den 22/05 -05 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på - precis som de andra Backpacker-spelen - att man ska resa runt i världen och skaffa jobb och få pengar. Det finns många jobb att välja bland och frågorna är inte alls för lätta men inte för svåra heller. Det händer också att det kommer någon snubbe i något land att mn ska spela något bonus spel eller att man får en bonus fråga. Om man spelar/svarar rätt på dom så får man mer pengar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet Äger 1: an och 2: an! Dom är inte alls roliga. Det här spelet är roligt för både stora och små, det passar alltså i alla åldrar. Spelet var ganska prisvärt, lite dyrt var det. När man köper spelet så spelar man mycket ibörjan men inte lika mycket dagen efter. Man tröttnar såsom man brukar göra på många spel. Men hursomhelst. Jag rekommenderar det här spelet ändå till er alla!

Betyg till spelet
Grafiken var rätt bra, men kanske kunnat vara bättre, i alla fall enligt min åsikt. Spelkänslan var skön. Går inte att motivera varför utan den var bara det! Ljudet hade kunnat vara bättre men den var bra. Det var egentligen inte så mycket ljud än när man reste bort från något land eller nåt...
Hållbarheten var ändå strålande. Jag köpte spelet sen i julas och jag spelar fortfarande.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9