Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Arvet från Rosemond Hill

PC
Arvet från Rosemond Hill
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1 november 2000
  • Utvecklare
    Pan Interactive
  • Antal ägare
    129
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.5

Speltest av BabeAkaNero

Inskickad av BabeAkaNero den 07/10 -10 23:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en ryttarinna som heter Annie. Hennes första häst ärvde hon av sin faster. Annie skaffar en stallplats på gården Rosemond Hill som hon känt till sedan innan, där får hon nya vänner och så deltar hon i olika tävlingar, men målet är ju såklart att vinna Kingswoods Championships! Men innan Annie kan tävla måste hon sköta om sina häst(ar) och göra olika stallsysslor och såklart träna inför tävlingarna.

Vad jag tycker om spelet
Första gången jag spelade spelet tyckte jag att det var roligt! Men efter att jag hade klarat spelet ett par gånger var det inte lika roligt längre. Jag tycker klart att det är ett stort plus att man kan sköta om och äga upp till 3 hästar (för att få fler hästar måste du vinna tävlingar). Det är lagom många banor som delas upp i 3 kategorier: Hoppning, Steepelchase och Fälttävlan. Varje kategori har 5 olika tävlingar.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen dålig. Det är som fyrkantiga huvuden (spelar ingen roll vilket grafikkort du har) och det är ju ett rätt stort minus.

Spelkänslan är också väldigt dålig, om man kommer för långt ifrån ett hinder hoppar hästen på hindret, men man får inga poäng, inte så verkligt.

Ljudet är sådär... tyvärr inte så klara ord, men det är bra att man får det textat ovanför.

Hållbarheten skiljer sig från mängden då de hållt i många år!

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 4 Grafik: 3 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 3