Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Arvet från Rosemond Hill

PC
Arvet från Rosemond Hill
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1 november 2000
  • Utvecklare
    Pan Interactive
  • Antal ägare
    129
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.5

Speltest av ponnyn_jossi

Inskickad av ponnyn_jossi den 25/08 -08 07:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar Annie, som nyss ärvt hästen Alpha av sin bortgångna faster. Du ska sköta om honom, rida på träningsbanorna och så vidare, för att få tävla i den första tävlingen. Vinner du eller kommer tvåa får du välja en till häst, och det är ibland lite hemligheter och sånt som du ska klura ut. Du kan ha max tre hästar, vill du sedan ha en ny får du byta ut någon av de du redan har.

Vad jag tycker om spelet
Ganska kasst spel enligt min mening. Ganska usel grafik, man fastnar i väggarna väldigt ofta och kommer inte därifrån, och måste då börja om från något annat ställe du sparat på. Det jobbigaste är när man har mockat, för man får inte in skottkärran genom dörren till stallet igen när du tömt den, och måste kämpa som en galning, och ibland när man väl kommer in fastnar man bara i väggen. En bra sak är att man leder sin häst till och från hagen, vad jag vet är det här det enda spelet man kan göra det och inte bara klicka på någon knapp.
Hemligheterna är riktigt tråkiga, ingen spänning alls, och spelet börjar hacka ständigt. Dessutom kan man knappt galoppera fort innan hästen får andnöd, så måste man sakta ned igen. Urtrista träningsbanor! Däremot är det bra att man får ha flera hästar, och att man får gå och hämta allt, det gör det lite mer verklighetstroget. Ljudet är ganska bra, det är bra att man får höra vad de säger, att de rör på munnen och så vidare. Det är också kul att det finns två olika hagar att släppa hästarna i, och att de springer omkring i hagen och inte bara står stilla. Men tyvärr, resten är ganska dåligt.

Betyg till spelet
Den dåliga grafiken gör tyvärr att spelet är ganska trist att spela, det är inget spel man vill spela flera gånger. Ljudet är helt okej, men hållbarheten är inget vidare. Man vill inte spela det flera gånger, plus att det börjar hacka väldigt mycket efter ett tag. Tyvärr, jag rekommenderar inte det här spelet.

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 4