Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Arvet från Rosemond Hill

PC
Arvet från Rosemond Hill
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    1 november 2000
  • Utvecklare
    Pan Interactive
  • Antal ägare
    129
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.5

Speltest av Looze

Inskickad av Looze den 13/11 -07 07:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar en tjej som heter Annie som precis har ärvt en häst. Det bästa (?) av allt är att hon har fått en stallplats till sin häst på Rosemond Hill!
Jättecoolt tycker hon för det var på den gården som hennes pappa växte upp. Spelet går ut på att du ska träna upp din häst i varje nivå (det finns 5) så att den blir så bra att den kan tävla. Som sagt spelet slutar med en tävling. Du tränar din häst i tre grenar: hoppning, terräng och steeplechase.
Du kan också hjälpa folk på gården och få hjälp tillbaka. Du kan även hitta hemligheter som finns lite här och var...

Vad jag tycker om spelet
Jättedåligt! Inte det minsta spännande. Det känns väl lockande med hemligheter, men den största av dem är typ att man ska hitta en morot (!?) alltså inte så spännande. Väldigt tunn handling och dåliga hemligheter. Det blir inte så mycket ridning ut bara en eller två gånger per nivå när man ska träna hästen inför tävlingen. Och för mig är terräng och steeplechase samma sak.
Spelet är bara tråkigt, det enda som är kul är att tävla i alla coola miljöer (som lövskog, öken, och tundra). Synd bara att datorn hackar sig i flera minuter före varje tävling.

Betyg till spelet
Grafik: Inte fantastisk, inte dålig. I introfilmen slås man av hur verkligt personerna rör sig men det syns inte en skymt av senare i spelet. Annie ser inte det minsta ut som hon gör på omslaget. I spelet har hon en ful frisyr.

Spelkänsla:Inte så bra alls, förutom på tävlingarna med coola banor. Träningsbanorna är bara fula och så kan man få cellskräck av alla höga berg, det känns som om man tränar i nån dal i Himalaya. Och så är det dåligt att man kan inte driva hästen så mycket för då får den andnöd, om man fortsätter driva börjar hästen hyperventilera och stannar och stegrar sig.

Ljud: Inte så mycket att klaga på, men jag ogillar musiken. Fast i början låter det olidligt töntigt när advokaten ska läsa upp testamentet "Din kära faster Martha har avlidit och du ärver en häst" (hahaha)

Hållbarhet: Här vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tycker i allafall att det här var ett spel som man bara spelar en gång för det var så tråkigt.

Totalbetyg: 3.5 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 4