Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires II: The Conquerors

PC
Age of Empires II: The Conquerors
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  15 september 2000
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  859
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 31/08 -05 09:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är forstättningen av age of empires age of king och detta är mycket roligare tycker jag för i conqerors kan man bygga mer saker.Vad man gör i spelet det man gör är att man bygger upp en liten stad och på grund av det så är det säkert ingen liten stad för att den kan och så bli stor som jag jag satt uppe i 15:timmar med en enda stad så tänk hur mycket jag hade byggt.En jag känner han har age of empires I som jag tycker är och så jätte roligt men han är nog inte lika bra som jag;).

Men man kan inte bara bygga man måste ha guld och sten och m.m. dom kan ju och så fiendarna förstöra hela byn man har gjort!:(. Spelet är väldigt snabbt allstå gubbarana går hur snabbt man vill ungefär.

Vad jag tycker om spelet
Jag ytcker det är bra gjort av micro-soft tycker jag faktis men man kan aldrig trötna på spelet heller inte på dialbo heller gör jag inte heh.Jag tycker spelet är har bra hållbarhet för skivan kan man typ ha så många som möjligt repor om man räknar så förståss.En annan jag känner han sitter och spelar C:S hela dagarana men innan satt jag och spelade simpsons H%R hela tiden men inte nu så ofta som då i alla fall.

Betyg till spelet
Mina betyg....hmmm tänk jag tror det blir plus minus 36:blir det sammanlagt tror jag i alla fall. Men ljudet är ganska dåligt för när dom säger nåh
got eller något sånt hör man inte vad dom säger knappt för då måste man ha höja ljudet jätte mycket och om man glömmer och skruva ner volymen sen och ska lysna på musik eller något sånt så blir ju ljudet jätte högt ju:´(

Totalbetyg: 9 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10