Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires II: The Age of Kings

PC
Age of Empires II: The Age of Kings
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  30 september 1999
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  1660
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.3

Speltest av morganwj

Inskickad av morganwj den 10/04 -06 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet:

Det är ett krigsspel man bygger upp sin armé och krossar motståndaren. Det är relativt gammalt men bra man kan spela det om och om igen.

Handlingen:

För 600 år sedan. På medeltiden det är där detta spel utspelar sig. Du ska försöka skydda din kung från fienden samtidigt som du måste krossa fiendens stad och göra slut på deras kungar. Den siste kungen levande härskar över världen. du väljer vilken civilisation du vill vara tex: japaner, kineser, celter o.s.v., skillnaden är olika speciella soldater en för varje civilisation.

Miljö:

Som sagt det utspelar sig under medeltiden då kungar härskar, soldater och ridare som förstör hus osv.

Multiplayer:

Du kan spela detta online mot andra har aldrig testat det så kan inte berätta så mycket.

Vad jag tycker om spelet
Det är jätte roligt på grund av allt roligt krig. Du måste bygga upp din civilisation, träna soldater och skytare, ridare osv. Jag tycker detta spel är kul men om du inte gillar att kriga så ska du nog inte köpa spelet. För hela spelet går ju som sagt ut på att krossa fienden. Så om du gillar krig är detta något för dig. Jag gillar att man bygger upp civilisationen och krigar.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra. Det är jätte kul att bygga upp civilisationen och leda den ut i krig. ljudet är bra, jag gillar musiken. du tröttnar inte på detta spel det är så roligt det är en klassiker som du aldrig kommer sluta att spela. Om du frågar mig så ska du köpa detta underbara spel.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8