Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires III

PC
Age of Empires III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  544
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Gamefreak59

Inskickad av Gamefreak59 den 10/01 -06 16:19

Handling / story / vad man gör i spelet
I denna nya version av Age of Empires så ska man göra nästan likadant som dom andra spelen. Man börjar med att bygga på en kolloni där man ska träna upp en armé och gå in i andra åldrar så att man kan göra bättre byggnader, bättre gubbar och nya utvecklingar. Man kan också köra story där man ska vinna olika banor där man t ex försvara sin kolloni eller förstöra en viss byggnad m.m. Man har en viss hjälte man ska följa genom sin resa. Det har så klart en handling varför man ska försvara sin kolloni eller varför man ska ta sönder den där byggnaden m.m.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett fantastiskt kul och man kan sitta hur länge som helst och bara köra och köra. Det finns inte ord hur bra det är. Tack var ljudet och spelkänslan så lever man sig in i denna värd och grafiken är ett stort pluss! Jag rekomenderar detta spel till alla strategi fan och Age of Empires beundrare att köpa detta spel på en gång!! Grafiken är så otroligt detaljerat att man blir helt svimmfärdig!! Båtarna skjuter kanonkulor från sidan och man kan hitta skatter som kan vaktas från en vargar, björnar, tigrar och pirater!! Denna skatt kan innehålla mat, guld, trä, en indian som slår sig in i ditt lag eller Xp. Xp hjälper din stad att komma upp i level och kan göra så att du kan hämta resurser, kanoner, bönder och arméer. Det kan också hjälpa dig att låsa upp special saker!

Betyg till spelet
Grafiken får en klar tia pågrund av att det är så otroligt detaljerat att man lever sig in i hela spelet. Det flyger till och med av bitar från husen när man skjuter kanonkulor på dom och det rasar ochså samman när dom kastar brinnande facklor.

Spelkänsla får också en tia pågrund av det verkliga ljudet av kanoner som mullrar och bybornas skrik av att dom blir anfallna. Helt otroligt!!

Ljudet får såklart också en tia. Det är så verkliga ljud och muler av kanoner som fyrar iväg kulor och skotten av gevären.

Och sist men inte minst!! Hålbarheten!! Den får såklart också en solklar tia. Varför?? Jo därför att man kan sitta flera timmar i sträck utan att gå på toa och slutar inte förundras av det fantastiska grafiken och ljudet! Jag har bara en sak att säga.... Det är otroligt och köp spelet hur mycket det en kostar!!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10