Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in18 Wheels of Steel: Pedal to the Medal

PC
18 Wheels of Steel: Pedal to the Medal
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  30 augusti 2004
 • Utvecklare
  SCS Software
 • Antal ägare
  44
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7

Speltest av lampan

Inskickad av lampan den 16/09 -05 08:21

Handling / story / vad man gör i spelet
18 Wheels Of Steel: Pedal to the Metal är den senaste lastbilssimulatorn från Valusoft. Gillar man lastbilar och stora släp, ja då är det här det rätta spelet.
Du börjar som en anställd i ett företag. Då får du order av din boss att åka och hämta olika lastbilssläp på olika mindre företag, och sedan köra dessa till olika städer i USA. Till din hjälp har du fått en pil som visar vart du ska åka. Det finns även en karta. Det du får köra är allt från hönor och hästar till Coca-Cola transporter.
För varje lyckad transport får du högre status. När du kommit på ca.10 i status får du flytta upp dig till en högre position på företaget. Då får Du välja vilka transporter du ska köra.
Du får köra så ett tag, sen när du kommer in på sista "leveln" blir du boss på företaget. Du kan nu anställa förare och köpa lastbilar till dem. Eftersom du är boss, får du även bestämma vart dina anställda ska åka. Du får all inkomst när dom har levererat. Så fort man levererat ett släp så får man pengar.
Under spelets gång kan du både byta eller sälja din lastbil. Det finns 35 olika lastbilar. Nästan lika många släp.

Vad jag tycker om spelet
18WoS: Pedal to the Metal är den bästa kör-simulatorn på marknaden. Utan tvekan. Jag tycker att körkänslan bra och grafiken sådär. Tyvärr är grafiken rätt dålig även fast spelet släpptes 2004. Visst, lasbilarna är jätte detaljerade men alla städer ser lika ut. Bilarna är odetaljerade, men det är ju ganska bra om man har en dator med ett mindre bra grafikkort. Jag gillar ändå det här spelet, trots grafiken. Rekommenderar spelet mycket.

Betyg till spelet
Jag satte en 7:a på grafiken, just för att alla städer ser lika ut. Inne i lastbilshytten är grafiken bra detaljerad och ljudet är bra.
Eftersom man får känslan av att verkligen sitta inne i en lastbil så får spelkänslan en 9:a. Ljudet hjälper till att höja spelkänslan inne i hytten.
Inne i hytten är ljudet bra. Dock bara i hytten. Om man använder en annan kameravinkel så blir ljudet riktigt dåligt. Ibland blir motorljudet bara ett brus. Om man använder kameravinkel 5 alltså bakom släpet så hörs inte motorn alls i vissa lägen.
För att fixa alla dessa ljudproblem, skaffa patch 1.07, det hjälper.
Hållbarheten är bra, med tanke på ljudet. Det får en 8:a.

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8