Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











18 Wheels of Steel: Extreme Trucker

PC
18 Wheels of Steel: Extreme Trucker
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    SCS Software
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 10

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 23/07 -10 17:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker är ett fantastiskt roligt pc spel som utspelar sig i olika länder där man får köra riktiga långtradare i! Spelet kommer att börja med att du ska välja vilka lända du vill köra din långtradare i. Usa (Alaska), Chile och Australien är de tre länder du får välja mellan att köra i, men ta det lugnt... Det finns massor av andra banor i de olika länderna!

Länderna har alla olika miljöer, till exempel Chile har en smal liten grusväg i sluttningen av ett brant berg man ska köra på och Australien då, det är mest sandmark får köra på, inte så himla roligt men man får köra längre laster där, såklart ;).

Slutligen, det roligaste enligt mig... I Usa i Alaska är vägarna snöiga och isiga. Här får man lite extra mycket drama också. När man ska köra på isen kan det helt plötsligt gå hål i den och lastbilen åker ner i vattnet under den så att man får börja om. Jag rekommenderar att man "Kör försiktigt"!

Som jag var inne lite på i Australien är att man får köra olika laster beroende på vilket land man är i så i Australien får man köra riktigt riktigt långa laster medans i Chile är det små korta lättlastbilar man får köra för att över huvudtaget kunna ta sig fram på de små grusvägarna. I Alaska är det lite olika, ibland långa, ibland korta och ibland kanske du kan få ploga vägen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker är ett av de mest spännande och roligaste spelen jag någonsin har spelat! Ett helt drömmspel för mig är det kan man säga!
Allt är helt perfekt, särskilt att alla länder har olika "Teman" så att det blir lite variationer så att det inte bara blir bara motorvär, motorväg och motorväg i alla länder utan här finns det och välja emellan!

En sak som kanske är lite dålig är att när man kör i Alaska och isen man kör på brister så måste man börja om hela lastbilsturen... Du kan köra i olika väder också vilket jag tycker är roligt! Kör man när det snöar är det halt och man kan få riktiga sladdar, är det regn måste man ha på vindrutetorkarna för att se vart man åker, när det är sol... Är det väl som vanligt!

Betyg till spelet
Grafiken, är helt fantastisk för att allt går att tyda på direkten och så har de fått med små detaljer som diken och buskar.

Spelkänsla, är helt fantastisk för att man lever sig in i allt som att man T.ex. när man åker ner i isen som spricker så ser man att halva motorhuven och rutan blir nedskvätt av vatten.

Ljudet, är också helt fantastiskt för att när man åker sin lastbil så hör man hur motorn låter och när man får möte hör man också hur dens motor låter.

Hållbarhet, är i världsklass för att man aldrig tröttnar på spelet och det är alltid lika kul när man än en gång sätter sig vid datorn!

Jag rekommenderar speltet jättestarkt!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10