Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av David

Inskickad av David den 24/07 -09 21:45

Handling / story / vad man gör i spelet
WII sports är en sport spel som du får med när du köper Nintendo WII. På spelet kan du spela bowling, tennis, golf, boxning och baseball. Du får poäng när du spelar de olika sporterna och när du når 1000 poäng i varje sport så räknas du som pro = proffs.
Sen kan du träna på de olika sporterna och då kan du olika medaljer, brons, silver, guld och platinium. Det finns också en sak som heter Wii Fittnes och där utför du 3 olika övningar. Kan vara att boxa på en påse, träna tennisslag och att öva på att få ”Spare” i bowling. Sen när du har gjort de, så blir du bedömd i ålder hur bra du är. 20 år så är du riktigt bra, och om du ligger över de så bör du träna mera.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt, både att spela själv men även också att lira med sina kompisar. De är väldigt bra gjort och de är en bra omväxling att få röra på sig lite när man spelar. De som jag tycker är synd är att man inte kan utmana spelare på Internet, de hade varit riktigt roligt och sen kunde de ha varit bra om man hade haft med lite fler sporter. Men annars är de ett riktigt bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är inget att klaga på, de ser bra ut. Bra menyer, gubbarna som man själv gör, ser också bra ut. De får helt klart en 10 av mig.

Spelkänslan är bra, de är bra att man får röra på sig lite. Kan dock bli lite jobbigt ibland när man stått och spelat länge. De får en 8 av mig.

Ljudet är bra, hur ofta man än hör musiken så tröttnar man inte på de. Speakern som pratar när man tillexempel gör en Home Run på baseballen blir inte heller tjatig så ljudet får en 10 av mig.

Hållbarheten är spelets svaghet. När man väl har fått 1000 poäng på varje sport så tröttnade jag på de. Kan vara roligt någon gång då och då. Men för mig håller de inte i längden. Den får en 7 på hållbarheten. Men de är ett bra spel och de tar sin lilla tid att få 1000 poäng på varje sport. Rekommenderar verkligen de.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8