Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av GameProGuy

Inskickad av GameProGuy den 17/11 -08 01:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Wii Sports är ett simpelt spel påkonsolen Nintendo Wii.
Wii sports är ett mycket roligt och mycket underhållande för alla i hela familjen. Du kan välja att spela ett antal olika sporter på detta spel såsom tennis, baseball, boxing, golf,och bowling. Spelen är mycket underhållande och när du spelar de olika sporterna så känns det verkligen som om du spelar de sporterna på riktigt. Man kan alltid uppnå några poäng som gör att du får nya saker som tex. bowlingklot, nya boxningshandskar, osv.
Wii sports är också väldigt bra om du ska hålla dig i form hemma.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att allting i spelet är mycket bra och mycket bra skapat. Allting i spelet är jättebra förutom grafiken. Grafiken är ganska rund och otydligt gjord, och gubbarna ser väldigt konstiga ut när du skapar dem. Men förutom det lilla så är spelet jätteroligt och mycket intressant för nästan alla åldrar och det är även en av mina favoritspel. Jag rekommenderar detta spel om du gillar sport och att röra på dig!!

Betyg till spelet
Grafiken: Är inte så övertygad över grafiken eftersom den är enkelt gjord. Grafiken får bara en 4

Spelkänslan: Spelkänslan är helt fantastisk!! Och det känns verkligen som att du står och spelar de sporterna på riktigt och alla ljud som är med på sporterna hörs också på Wii Kontrollen.Spelkänslan får en 9 av mig

Ljud: Ljudet är fantastiskt och väldigt realistiskt och när man tex spelar tennis så låter alla servljud och slag som i verkligheten. Ljudet får en stark 9 av mig.

Hållbarheten: Jag tror att det nästan är omöjligt att tröttna på detta spel. Detta spel håller väldigt länge och et är alltid kul att spela spelet hela tiden. Hållbarheten får en solklar 10.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 4 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9