Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av nintendo_sp

Inskickad av nintendo_sp den 15/01 -07 17:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Wii Sports är ett spel som innehåller 5 sporter. Bowling, Boxning, Baseball, Golf och Tennis. Det som gör Wii Sports så bra är att det inte finns ett sport-spel som är det minsta likt detta. För att styra viftar, slår och fumlar med Wii Remoten. Om du inte förstår så ska jag förklara. I Bowling använder du Wii Remote precis som i vanlig bowling (Med undantag för att du inte släpper den) när du ska kasta iväg klotet. I Boxning så kopplar du in Nunchucken i Wii Remote och slår mot TV-skärmen som man gör när man boxas. I Baseball kastar eller slår du bollen. Du kommer lära dig Baseball om du inte förstår hur sporten går till också. I Golf så använder du Wii Remoten som en golf klubba. Och jag antar att du listat ut hur den används i tennis. Slå med Wii Remote som om det vore ett riktigt Tennis racket.

Vad jag tycker om spelet
Om du köper ett Wii så kommer Wii Sports följa med i start paketet. Det är för att du ska få en demostration om hur Wii Remoten och Nunchucken fungerar. Jag gillar Wii Sports mycket. Min favorit sport i spelet är utan tvekan Bowling. Men ändå så slår det självklart inte riktig Bowling. Den sport jag gillar minst är Baseball. Men det är bara för att jag är så dålig i det. Det här är ett spel som hela familien kan spela. Det har min familj, som annars hatar TV-spel bevisat.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa och Wii kan klara av mycket mer, men vem bryr sig om grafiken i ett spel som det här?
Spelkänslan är nästan olsagbar. Jag njuter verkligen när jag ser min mamma boxas och när min pappa spelar golf. Men jag spelar ju självklart också. Spelet har skänkt mig mycket glädje.
Musiken är inte så mycket att beröma men ljudet som kommer från Wii remoten när man till exempel spel Tennis är underbara. Det låter som att man verkligen slår till bollen.
spelet håller ett bra tag. Men nu efter snart en månad har jag slutat spela det helt eftersom jag skaffa ett annat spel. Men jag är säker på att om jag väl tar fram spelet igen så kommer jag börja spela det mycket igen!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9