Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/01 -07 23:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Wii Sports får man med om man köper Basenheten Wii. Man kan inte bara köpa Wii Sports bara i affären. Det släpps i 2007. Så, om sitt Wii Sports går sönder kan man inte köpa det i affären. Men man kan köpa det senare i 2007. I Wii Sports kan man spela tennis, boxning, golf, bowling och baseball. Man kan spela 1- 4 spelare. I träningen så kan man ta brons, silver och guld. Jag ger poäng för sporterna. 1 - 10. På Wii Sports kan man göra en egen gubbe. Dem kallas Mii. Under här får ni mer information om Mii'n. Basenheten + Wii Sports kostar ungefär 2749 på webbhallen.se om man bokar det där.

Mii:

Mii är en gubbe man kan göra. Man kan spela med dem på alla sporter. Man får göra namn, näsan, blond, hyfärg och m.m. Här ska jag berätta mer. Första steget är: namn, klädfärg. På namn får man röra med Wiimoten på dem bokstäver man ska ha. Bokstäverna ligger som på databordet. Steg 2: Ansiktet. På ansiktet får man ändra hår och mun typ, näs typ, hår färg. Hår färgerna är: blont, rött, och brunt. När man är klar med sin Mii så ska man röra med Wiimoten vid ordet '' Quit '' där går man ut. Då kommer det fram några rutor och på en ruta står det '' Save & Quit ''. Då kommer man till sin lilla Mii ställe. Där alla Mii'n samlas. Om man vill gå till menyn så måste man trycka på '' home '' knappen på Wiimoten.

Tennis:

Tennis är ett av dem lättaste sporten i Wii Sports. Man står i rummet och svingar på höger / vänster. ( Beror på om man är höger eller vänsterhänt. ) Man kan spela 1 - 4 spelare på tennis. På 2 - spelare kan man spela ilag eller player 1 mot player 2. Ni undrar kanske hur det går till. Jo, man har en varsinn sida på banan. Man styr den fram gubben och bak gubben. Själv tycker jag att tennis är det roligaste sporten. Man kan naturligsvis träna. Man spelar bara med Wiimoten. Tennis får en 10.a av mig.

Boxning:

Boxning är också en av dem lättaste sporterna. Man håller i Wiimoten i höger hand och Nunchuken i vänster hand. Kan vara svårt första gången man spelare boxning. Jag tycker att boxning kommer 2.a på topplistan för Wii sporterna som jag tycker. Man kan naturligsvis spela träning. Boxning får en 8.a av mig.

Golf:

Golf är den svåraste sporten tycker jag. Man använder bara Wiimoten. Man håller i Wiimoten med båda händera, både vänster och höger. Varning! Ta inte i för hårt när ni ska slå på nära håll. Man kan naturligsvis träna på denna sport med.Golf får en 2.a av mig.

Bowling:

Bowling är också enkelt. Man använder bara Wiimoten. Man håller in ''B'' kanppen för att ladda upp bowlingklotet och sen släpper man när man känner för det. Det finns en liten rolig sak släpp ''B'' knappen när den är långt bak, då händer det att alla Miins som kollar på får bowling klotet vid sig och blir helt förvånad. För er som har det, kul va? Bowling får en 7.a av mig.

Baseball:

Baseball är också ganska svårt. Man använder bara Wiimoten. När man spelar håller man Wiimoten upp och ner. Håller den över axeln och när bollen kommer slår man fram Wiimoten. Som i riktiga baseball. Utav mig får baseball en 6.a av mig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra. Det är lite annorlunda kontroll på spelet. Alltså man är kontrollen i Wii Sports. Ingen annan konsoll har haft en sån bra spelkänsla som Wii tycker jag. Så det är värt att köpa Wii + Wii sports. Bara 2749. Det är ett väldigt bra pris för en sån bra konsoll. Man kan naturligsvis köpa ännu fler spel som The Legend Of Zelda Twilight Princess, den super succên från Zelda. Så min åsikt är att alla borde ha Wii + Wii sports för att det är så bra.

Betyg till spelet
Mina betyg följer dessa:

Grafiken: Den är väldigt bra för att vara ett sånt spel. Men Mii'n kanske skulle vara lite bättre. Så grafiken får en 8.a.

Hållbarigheten: Den är faktiskt väldigt bra. Man tröttnar nästan aldrig på Wii Sports. Man kan nästan spela i flera månader innan man tröttnar på spelet. Så den får en 10.a.

Spelkänslan: Den är helt fantasktigt! Jag har alltid viljat ha ett sånt hära spel. Så spelkänslan är hur bra som helst! Ni måste bara köpa spelet. Spelkänslan får en 10.a.

Ljudet: Ljudet är inte lika bra som allt annat. Det låter inget bra när man skuter iväg bollarna på tennis t.ex. Så det får en 7.a.

Det var mina betyg. // Woofy.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10