Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Play

Nintendo Wii
Wii Play
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 februari 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    135
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 6.7

Speltest av Vaati_Neko

Inskickad av Vaati_Neko den 14/05 -07 11:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Har du lust att köra galna ko-race, få ryck på pong, smasha ut dig på pingis eller bara ha allmänt flumroligt? Då är Wii Play någonting för dig. Skapa din egen Mii på ditt Nintendo Wii och lek runt med den i detta galna spel, hur du vill. Akta bara så att du inte slänger iväg handkontrollen i ren frustration om din stridsvagn blir reducerad till minsta beståndsdel av motståndaren.

Lek fritt bland de olika minispelen i Wii Play!

Vad jag tycker om spelet
Det är inte ofta jag garvar så mycket som jag gjorde när jag spelade det här spelet. Det är lätt att gå över gränsen för mentalt sjuk när man spelar fyra stycken på ko-racet, till exempel.

Det kanske inte är ett spel värt att lägga ut så mycket pengar på, men det är verkligen roligt att slå ihjäl tid med det när man inte har något bättre för sig.

Betyg till spelet
Grafiken är smått rolig, och jag har inga problem med den. Jag tror inte heller att ett spel som detta borde ha en för komplicerad grafik, så en tia på den blir det.

Känslan av att nästan välta omkull sin ko av bara farten, att vifta runt med pongbollen på gränsen att den går för snabbt för blotta ögat, att leta efter en speciell Mii bland galet folk som springer runt åt olika håll? Rolig, flum och galen, skulle jag vilja säga.

De olika ljuden är också smått roliga och jag bryr mig inte om att det knappt finns någon musik. Det behövs det inte.

Som sagt är Wii Play ett spel man kan spela nästan när som helst, bara för att ha roligt. Såvida man inte tröttnar på alla sakerna samtidigt, tror jag att det håller i sig väldigt länge.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9