Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Fit

Nintendo Wii
Wii Fit
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    25 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    106
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att välja olika mål som du ska uppnå, vilken tränare du vill ha och fylla i lite olika uppgifter som vikt, längd och ålder.

Du kanske vill gå upp i vikt så ska man spela spel där som tränar ens styrka och kanske om man vill gå ner så kan man träna 'aerobics'. I början finns det fem olika spel i varje kategori; Aerobics, Muskelbyggandespel, Balans och Yoga.
Som ett exempel på ett spel; jogging!

Om du blir bättre, och ju mer du spelar kommer du snart att få flera spel, och muskler! Så gör dig redo för lite hemmaträning!

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet väldigt mycket, det är bra träning och bra för kroppen helt enkelt!
Man vinner ju nya spel ibland o.s.v. så då blir det ännu roligare!

Men du behöver en Wii Fit "bräda" för att kunna spela! Det följer med till spelet... alltid roligt att möta kompisarna i det också, se vem som klarar mest innan man blir för trött!

Det är ett roligt spel, plus att man kan gå upp och ner i vikt, få bättre balans m.m
Det ultimata träningsspelet! Helt klart värt pengarna och jag kan rekommendera spelet till alla som vill träna men som tycker det är för tråkigt, men även för alla andra också! Här tänker man inte ens på att man tränar...

Det kan också vara lite svårt i början, men det går snabbt över!

Betyg till spelet
Grafiken är ju såklart inte världens bästa, men den är ändå lite små mysig, klart, den hade kunnat bli bättre men men! Det syns ju klart och tydligt att allt är datoranimerat, men det gör ju absolut ingenting! 8/10.

Spelkänslan är ju väldigt bra såklart! Eftersom man står där på "brädan" och rör på sig så händer det i spelet också! Det är bra motion o.s.v. 9/10.

När man har t.ex yoga så är det lugnande musik, man kan ju inte säga heller att det finns några vidare ljudeffekter. 7/10.

Jag tröttnar inte på det, för när det blev tråkigt (vilket tog ett tag) så bet jag bara ihop och tänkte att det skulle vara bra motion och extra träning! Sen helt plötsligt så fick man fler extra spel, så då blev det roligt igen! 8/10.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9