Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Fit

Nintendo Wii
Wii Fit
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    25 april 2008
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    106
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8

Speltest av Emziizz

Inskickad av Emziizz den 25/07 -08 10:56

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet ska man i början välja mål, tränare och skriva in vikt, längd och ålder så räknar spelet ut ens BMI. Sen om man vill gå upp i vikt så ska man spela styrkespelen och sånt för att bygga muskler, om man vill gå ner så kan man träna aerobics. Det finns 5 spel i början i varje kategori: Yoga, Aerobics, Styrkespelen och Balance Games. Med tiden får du mera spel ju längre du spelar och ju duktigare du är i spelen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska roligt lite då och då. Man spelar mycket samma spel hela tiden med efter ett tag får man nya spel och då blir det roligare. Jag tycker att Body Testen man gör är bra. Man får genom spelen bättre hållning, balans, styrka och finner ro i sin själ genom yogan. För de som vill gå ner i vikt finns aerobics spelen och det är ett roligt sätt att gå ner i vikt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken fick 9 eftersom att jag tycker att det är väldigt bra grafik. Allt i spelet är dataanimerat och när man tillexempel är ute och joggar så finns det träd och allt.

Spelkänsla: Spelkänslan fick toppbetyg för Wii Fit brädan känner av exakt hur man står och i vilken vikt man sätter på vilken fot. Yoga spelen är verkligen bra, brädan känner av när man andas in och ut. Tränaren är riktigt bra. Man känner sig precis som att man har en privat tränare, den ger en råd och hjälper en på sin väg mot sitt mål.

Ljud: Ljudet fick en 8:a för att spelet har en bra volym och när man övar Yoga t.ex. så får man höra lugnande musik vilket gör att man slappnar av, spelar man spel får man höra annan musik.

Hållbarhet: Hållbarheten fick en 5:a för att man tröttnar på att spela samma spel hela tiden, men efter ett tag får man nya och då börjar man spela igen. Man ska spela med måtta för att inte tröttna. Body Testet man kan göra varje dag är nog ett av de bästa funktionerna i spelet.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10