Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WarioWare: Smooth Moves

Nintendo Wii
WarioWare: Smooth Moves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 januari 2007
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.2

Speltest av Firesplitter

Inskickad av Firesplitter den 06/08 -09 19:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Innan spelet börjar så får man se ett urdrag ur en fornhistorisk skrift som handlar om den mystiska form baton (Wii remote) som människorna använde för 1000 tals år sen till magiska gester sen startar spelet.

Wario blir avbruten under sin hälsosamma frukost bestående av tårtbitar och munkar av en liten blå varelse. Wario börjar jaga den lilla blå saken till ett tempel. När Wario kommit in i tempelet så hittar han en Form baton. Utan att han vet vad det är så tar han upp den. Då börjar en serie mini-spel man ska klara av och man får en beskrivning hur man ska använda form batonen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet oerhört mycket på grund av dess simpelhet men samtidigt svårighet samt alla banors skämt. Som till exempel när man ska dra upp Master sword och Link blir en gammal gubbe. Såna skämt ser man mycket av!

Det är ett fantastiskt Mulitplayer men funkar hyfsat ensam. Att man kan va upp till 16 stycken gör det till ett bra party-lir och dom olika multiplayer varianterna gör att spelet kan anpassas efter både skicklighet och önskad spel-tid. T.ex så tar en omgång survival jättelång tid om man är många skickliga än Bomb som brukar ta max 10 banor. Men survival är den enda inställningen där du kanspela 16 stycken, men gör du det får du räkna med en lång väg till slutet!

Singelspelar läget är efter att du klarat av alla banor mest en High score jakt där du ska överleva så måga banor som möjligt. Men det finns även ganska bra minispel som t.ex Pororo där du är en liten fågel som ska äta upp elakingar utan att bli träffad av dessa.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9a tack vare den vackra serietidnings grafiken på spelet. Dom flesta sakerna i spelet har ungefär samma dimention som Paper mario vilket ger det en oerhört skön känsla att sitta och spela det!

Spelkänslan får en 10a eftersom den använder sig av Wii moten på ett oerhört finurlingt och roligt vis, och att dom flesa banorna är så lätta att förstå!

Ljudet får en 8a för alla dom fina låtarna som spelas på banorna samt att tempot ökar ju snabbare spelet går!

Hålbarheten får en 5a. Visst ledsnar man aldrig direkt på spelet och kan alltid plocka fram det. Men utan vänner är det en snabbspelning på 30 minuter. Men har man vänner så kan man sitta 2 timmar med det.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10