Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWarioWare: Smooth Moves

Nintendo Wii
WarioWare: Smooth Moves
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  12 januari 2007
 • Utvecklare
  Intelligent Systems
 • Antal ägare
  59
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.2

Speltest av Petti

Inskickad av Petti den 22/06 -07 12:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Story: Wario äger ett TV-spels företag i Diamond city, mångta arbetar för honom men en dag hände något som kan ta hans TV-spel till en ny nivå. Dagen började som vilken annan dag som helst, han smaskade i sig sötsaker framför TV:n. Men helt plötsligt märkte han att det var bort och en liten fuling hade tagit maten. Wario blev såklart helt galen och sprang efter och helt plötsligt befann han sig i ett gammalt tempel. Där låg det en liten sten. Wario tog upp stenen och märkte att olika saker hände när han rörde på den. Alltså en perfekt ide för hans TV spel. Men en stenbumling kom ner forsande mot honom och Wario är ju lätt överviktig så kommer han att klara det?

Vad man gör i spelet: Först så ser man en liten filmsekvens med karaktären som man valt. Sen så börjar massa 5 sekunders minispel och det slutar med en Boss Stage. Efter Boss Stage så ser man en slut filmsekvens och sedan har man klarat karaktären. Kanske inte låter så roligt men det är skitskoj.

Det finns också ett Multiplayer läge. Man behöver inte köpa flera Wii remotar för att spela Multiplayer, det räcker med en. Men vissa spel behöver man en Nunchuk på. Man kan spela upp till 12 spelare på flera Multiplayer spel.

Det finns också några minispel som är längre än de 5 sekunders och Boss Stage:n. De låser man upp genom att bland annat klara en karaktärs mini-spels runda.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra. Det är roligast Multiplayer men det är också roligt Single Player. Man kan försöka få rekord så om man gillar det så borde man köpa det. Jag är osäker om det är värt pengarna, så du bordse köpa det när priset sänks lite. Det här var det första Wario Ware spelet som jag spelade och jag tycker inte att de förklarade Storyn särskilt bra i varken manualen eller spelet men jag kollade på wikipedia så jag förstod sedan.

Betyg till spelet
Grafik: 6! De har nog inte satsat på graik i spelet eftersom de flesta minispelen är tecknade och de få som har 3D har mycket dålig klass. Men grafiken är rolig ändå.

Spelkänsla: 10! Med Wii remoten så är spelkänslan jättebra. Det enda problemet är att det ibland blir jobbigt att sikta på skrämen för att man råkar sikta utanför men det är inte så stort problem.

Ljud: 7!Ljudet är sådär. Inte jättebra men inte jättedålig. En del ljud effekter är riktigt roliga och en låt har satt sig på mitt huvud (Tommorow Hills).

Hållbarhet: 7! Det håller ganska länge men det är inget spel som man sitter och spelar flera timmar i streck. Det håller längst med Multiplayer.

Totalt: 8! Ett spel som är bäst Multiplayer och är tveksamt om det är värt priset som det har när det är nytt.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10